Lidingöloppet – världens största terränglopp - fulltecknat

Lidingöloppet som i år genomförs för 49e gången under sista helgen i september har stängt anmälan vid 20.000 löpare på 30 km. Detta har för tredje året i rad skett den 8 augusti.

– Tillströmningen av anmälningar till 30-kilometersloppet har varit positiv under hela året och nu är vi tvungna att stänga för att säkerställa den kvalitet och löparglädje som vi är kända för, säger Tomas Hoszek Generalsekreterare för Lidingöloppet.

20 000 är anmälda till 30 kilometersloppet. Under hela Lidingöloppshelgen förväntas fler än 45 000 löpare att delta, eftersom det fortfarande strömmar in anmälningar till populära 15 kilometersklassen och Lidingö Tjejlopp över 10 kilometer. Dessutom finns det fortfarande platser kvar till Lilla Lidingöloppet, som är Sveriges största barnlopp och inte minst stafetten som erbjuder företag och kompisgäng att tävla tillsammans mot andra lag.

– Det är roligt att intresset för löpning är fortsatt stort från hela landet, fortsätter Tomas Hoszek. Vi skall göra allt för att årets tävlingar skall bli en total upplevelse för både löpare och besökare. Vi hälsar alla varmt välkomna till Lidingö 27-29 september

För mer information – Tomas Hoszek, Generalsekreterare Lidingöloppet 070-513 44 88. Kontakt kan även tas via press@lidingoloppet.se

Välkomna till en fantastisk löparhelg 27-29 september!

OBS! 

Ska du genomföra En Svensk Klassiker?

Vi har reserverat platser för dem som har genomfört 3 av 4 delmoment i En Svensk Klassiker. Om du har genomfört 3 klassikermoment i år vänligen kontakta kansliet på info@lidingoloppet.se med tävlingsresultat från de tre tidigare Klassikerloppen innan 20 augusti. 

Eventuella restplatser kommer att släppas efter 25:e augusti. Håll utkik på hemsidan och i våra sociala medier för mer information.


Arrangör:
Lidingöloppet som ägs av IFK Lidingö Skid- & orienteringsklubb samt IFK Lidingö Friidrottsklubb arrangerar förutom Lidingöloppet, även Lidingö Tjejlopp, Lidingö På Gång, LidingöStafetten, LidingöRuset, Lilla Lidingöloppet och Knatteloppet under Lidingöloppshelgen den 27-29 september 2013. Utöver den helgen arrangerar organisationen även Runners World Lidingö Ultramaraton, Lidingöloppet MTB, Blodomloppet (i Stockholm) och Lidingöloppet on Tour.

www.lidingoloppet.se  | www.blodomloppet.se  | www.ultra50k.se  | www.lidingoloppetmtb.se

www.facebook.com/lidingoloppet | www.twitter.com/LL_Officiell  | www.funbeat.se/a/lidingoloppet


Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer