Officiella Leverantörer

 

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Ving har specialiserat sig på löparresor, och flertalet av hotellen erbjuder digitalt utmärkta löprundor. Genom dessa löprundor kan du även seeda dig till det lopp som du ska springa under Lidingöloppshelgen!

 

ica

ICA Sverige
- Ett av ICAs stora mål är att vara en positiv kraft i samhället i hela landet året runt. Vi vill också inspirera våra kunder till hälsosamma val i vardagen. Intresset för sund mat och en hälsosam livsstil är större än någonsin och därför arbetar vi vidare med att inspirera kunderna till goda hälsosamma vanor. Med fokus på mat, hälsa och måltider är ICA Sverige den ledande dagligvaruaktören i Sverige.  I våra sponsringssamarbeten fokuserar vi på hälsa i bred bemärkelse, måltidsinspiration samt socialt ansvarstagande. ICA.se


Corem har sedan starten 2007 förvärvar, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter. Vi är ett ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler i attraktiva lägen och fokus på kontinuerlig förädling, stadsutveckling och att finnas nära dig som kund. Vår vision är att förvalta och utveckla fastigheter för framtiden.

Vårt fastighetsbestånd är samlat i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtregioner. Vi vill skapa hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle.

Med lokalt baserad förvaltning och drift finns vi nära våra kunder. Vi hjälper er som kunder att hitta lokaler som på bästa sätt stödjer er verksamhet och behov.Svenskt Kött är mötesplatsen för dig som vill diskutera, inspireras och lära dig mer om svenskt kött och dess mervärden. Vi berättar varför du ska välja svenskt nöt-, gris- och lammkött både när du handlar mat i butik eller äter ute. Vårt uppdrag är att se till att du känner tillit till och har förtroende för svenskt kött och svensk djurproduktion och att ditt förstahandsval är det svenska köttet när du äter kött.

Följ oss gärna på svensktkott.se och på Facebook, Instagram och Youtube. På MyNewsdesk hittar du våra pressmeddelanden.


Tjugo minuter från Stockholms storstadspuls ligger Södergarn med slående utsikt över Askrikefjärden. Södergarn ägs av Handelsbanken och fungerar främst som kursgård för bankens medarbetare. Men vi tar även emot externa bokningar för konferens eller fest i vår vackra och rogivande miljö.


Välkommen till ett krångelfritt bil-liv!
Medan andra tävlar i prestige och prestanda så går vi åt andra hållet. På Suzuki tänker vi lite annorlunda. Vårt fokus ligger istället på dig – människan bakom ratten, och hur vi kan förenkla ditt bil-liv så mycket som möjligt. För att lyckas erbjuder vi flera modeller med smarta funktioner – allt från olika hybridsystem till fyrhjulsdrift och smidiga förvaringslösningar. Och mycket mer än så, naturligtvis! Dessutom har vi gjort det enklare att köpa bilen. Hos oss behöver du nämligen inte göra sisådär en miljard tilläggsval innan du är klar. Istället har vi färdiga lösningar med allt du behöver.

Tack vare att vi erbjuder japansk driftsäkerhet kombinerat med ett brett modellprogram och färdiga lösningar så kan du få ett bra mycket mer krångelfritt bil-liv med Suzuki. Svårare än så är det inte.


På natursköna Lidingö ligger Rönneberga, endast 5 minuter från vätskestationen Hustegaholm. Till oss har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Som gäst njuter du bland annat av egentid i vårt läckra badhus och vällagad mat i restaurang Verandan. Vila trötta ben i våra moderna hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till att frukostbuffén dukas fram.

De natursköna omgivningarna på Lidingö bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, samt återhämtning för dig som precis sprungit Lidingöloppet. Den friska havsluften på Lidingö ingår alltid hos oss. Borta bra, men på Rönneberga bäst. Välkommen!
För bokning klicka härMariestads Alkoholfri är en maltig och humlearomatisk öl som passar utmärkt både till mat och i sällskap med goda vänner. Vi brygger det med samma smak- och kvalitetskrav som våra andra öl för att alla, oavsett tillfälle eller plats, ska kunna njuta en Mariestads. Mariestads Alkoholfri är ett underjäst lageröl.


 
Folksam tar hand om allt du älskar. Ja, hos oss kan du försäkra dig själv din familj, ditt hus, bil, landställe, hund, katt eller häst och spara till pensionen. Kort sagt; Vi finns här för att skapa trygghet för dig i livets alla skeenden. Att vi är kundägda gör inte saken sämre. Det innebär att du är med och delar på vinsten. Vi är även idrottens försäkringsbolag. Med våra idrottsförsäkringar och skadeförebyggande forskning bidrar vi till ett hållbart idrottande hela livet. Vår motionsloppsförsäkring är till för att skapa trygghet för dig som deltar i ett lopp – både innan och under loppet. Mer om vårt idrottsengagemang hittar du på folksam.se

Alla har rätt till ett strålande, problemfritt leende. Därför är vi engagerade i att höja munvårdsstandarderna världen över. Oavsett om du som barn vill skapa nya hälsosamma vanor, eller lära dig något nytt från experterna, hjälper vi dig att ge din munhälsa en boost.

En bris som bär doften av vårblommor. Det knastrande ljudet av löv på din dagliga promenad. Det mjuka bubblandet i en bäck. Det här är de små, men ändå kraftfulla stunderna som tillbringas i naturen som ger lugn och balans i ofta överbelastade, hektiska liv. Vi tror att naturens kraft kan göra att du känner dig mer positiv och mänsklig. Därför har vi med kärlek tagit fram var och en av våra produkter med vårdande formler och vackra dofter för att hjälpa dig att återupptäcka naturen.


keolis officiell leverantör tcs lidingöloppet
Vi tänker som en resenär. Keolis levererar lokalt anpassad och hållbar stadstrafik. 100 % av vår trafik är fossilfri och på linje 73 har vi ett försök med laddhybridbussar som drivs på el från vindkraft. Med 60 000 medarbetare i 15 länder på fyra kontinenter (varav 6 000 i Sverige) är Keolis en av Europas största leverantörer av kollektivtrafik. Huvudfokus i verksamheten ligger på buss, spårbunden trafik och service.

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Arrangörer