Officiella Leverantörer


Svenskt Kött är mötesplatsen för dig som vill diskutera, inspireras och lära dig mer om svenskt kött och dess mervärden. Vi berättar varför du ska välja svenskt nöt-, gris- och lammkött både när du handlar mat i butik eller äter ute. Vårt uppdrag är att se till att du känner tillit till och har förtroende för svenskt kött och svensk djurproduktion och att ditt förstahandsval är det svenska köttet när du äter kött.

Följ oss gärna på svensktkott.se och på Facebook, Instagram och Youtube. På MyNewsdesk hittar du våra pressmeddelanden.


 
Ving
 är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Ving har specialiserat sig på löparresor, och flertalet av hotellen erbjuder digitalt utmärkta löprundor. Genom dessa löprundor kan du även seeda dig till det lopp som du ska springa under Lidingöloppshelgen!

ica
ICA Sverige - Ett av ICAs stora mål är att vara en positiv kraft
i samhället i hela landet året runt. Vi vill också inspirera våra kunder till hälsosamma val i vardagen. Intresset för sund mat och en hälsosam livsstil är större än någonsin och därför arbetar vi vidare med att inspirera kunderna till goda hälsosamma vanor. Med fokus på mat, hälsa och måltider är ICA Sverige den ledande dagligvaruaktören i Sverige.  I våra sponsringssamarbeten fokuserar vi på hälsa i bred bemärkelse, måltidsinspiration samt socialt ansvarstagande. ICA.se

keolis officiell leverantör tcs lidingöloppet
Vi tänker som en resenär
Keolis levererar lokalt anpassad och hållbar stadstrafik. 100 % av vår trafik är fossilfri och på linje 73 har vi ett försök med laddhybridbussar som drivs på el från vindkraft. Med 60 000 medarbetare i 15 länder på fyra kontinenter (varav 6 000 i Sverige) är Keolis en av Europas största leverantörer av kollektivtrafik. Huvudfokus i verksamheten ligger på buss, spårbunden trafik och service.Tjugo minuter från Stockholms storstadspuls ligger Södergarn med slående utsikt över Askrikefjärden. Södergarn ägs av Handelsbanken och fungerar främst som kursgård för bankens medarbetare. Men vi tar även emot externa bokningar för konferens eller fest i vår vackra och rogivande miljö.Simplus AB – rejäla grejer från Dalarna
Simplus är i beläget i Dalarna med egen produktionsanläggning i Mora. Företaget tillverkar ett brett sortiment av produkter för kosmetik, hälsa och friskvård, enligt GMP för kosmetik och använder i största möjliga mån ekologiska och miljöanpassade råvaror i produkterna. Simplus produkter finns att köpa på apotek, hälsofackhandeln, dagligvaruhandeln och hos välsorterade terapeuter. ORMSALVA är den klassiska svensktillverkade linimentserien. ORMSALVA är det kompletta sortimentet för dig med en aktiv livsstil som hjälper dig att prestera på topp före, under och efter fysisk aktivitet.


På natursköna Lidingö ligger Rönneberga, endast 5 minuter från vätskestationen Hustegaholm. Till oss har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Som gäst njuter du bland annat av egentid i vårt läckra badhus och vällagad mat i restaurang Verandan. Vila trötta ben i våra moderna hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till att frukostbuffén dukas fram.

De natursköna omgivningarna på Lidingö bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, samt återhämtning för dig som precis sprungit Lidingöloppet. Den friska havsluften på Lidingö ingår alltid hos oss. Borta bra, men på Rönneberga bäst. Välkommen!
För bokning klicka här

 
Folksam tar hand om allt du älskar. Ja, hos oss kan du försäkra dig själv din familj, ditt hus, bil, landställe, hund, katt eller häst och spara till pensionen. Kort sagt; Vi finns här för att skapa trygghet för dig i livets alla skeenden. Att vi är kundägda gör inte saken sämre. Det innebär att du är med och delar på vinsten. Vi är även idrottens försäkringsbolag. Med våra idrottsförsäkringar och skadeförebyggande forskning bidrar vi till ett hållbart idrottande hela livet. Vår motionsloppsförsäkring är till för att skapa trygghet för dig som deltar i ett lopp – både innan och under loppet. Mer om vårt idrottsengagemang hittar du på folksam.se

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Övriga samarbetspartners

Arrangörer