Lidingöloppet i Funäsfjällen - 10 km

Lidingöloppet i Funäsfjällen 10K erbjuder en möjlighet att utforska en vacker fjällterräng utan att behöva ta sig an den fulla distansen. Med sina 10 km utgör detta lopp ändå en betydande utmaning och utgör det perfekta första steget på vägen mot att en dag kanske våga sig på vår mest krävande sträcka - 30K.

Lidingöloppet i Funäsfjällen - 10 km

Loppet startar vid skidstadion i Bruksvallarna och tar löparna över Ljusnan vid träbron. Löparna startar lugnt de första 500 meterna och sträckan är kantad av gräsmyrar, fjällblommor och en porlande bäck, vilket skapar en naturskön och inspirerande miljö. När löparna når toppen av fjället vid Kariknallen (1050 möh) väntar sluttande stigar som leder nedåt mot fjällbjörkskogen. Loppet avslutas över den nya skoterbron och in i mål på skidstadion.

Lidingöloppet i Funäsfjällen 10 km är inte bara en fysisk utmaning utan också en möjlighet att njuta av den omgivande naturen och uppleva skönheten i fjällterrängen. Det är ett lopp som erbjuder både en spännande löparupplevelse och en chans att testa gränserna på vägen mot längre och mer krävande utmaningar.

Klasser

MK10 (män/kvinnor 10 km, från 11 år)
Barn mellan 9-10 år får delta tillsammans med vuxen. Målsmans underskrift krävs. Kontakta info@lidingoloppet.se för anmälan

Medalj

Varje deltagare som framgångsrikt fullföljer loppet kommer att få en välförtjänt belöning i form av en medaljpins. Det är ett symboliskt erkännande av den insats som varje löpare har lagt ner under loppet. Medaljen representerar inte bara en fysisk prestation utan även den personliga triumfen över utmaningarna längs banan. Ta stolthet i att bära din medalj som ett kärt minne från ditt deltagande i detta enastående lopp.

Banan

Partners

Huvudpartners

Partners

Arrangörer