Testloppet 1/9 2024

Saucony Run Club bjuder tillsammans med Lidingöloppet in till det årliga Testloppet av TCS Lidingöloppsbanan! För att du enkelt ska kunna hålla koll på dina tidsmål ställer Saucony Run Club upp med farthållare som tar dig på en jämn resa genom Lidingöterrängen. Det här gör Testloppet till ett bra tillfälle att testa formen inför TCS Lidingöloppshelgen.

Testloppet

Under Testloppet får du möjlighet att testa underlaget på TCS Lidingöloppsbanan tillsammans med farthållare från Saucony Run Club för att se vilken hastighet som passar dig. Farthållarna kan även ge dig tips på vad du ska tänka på under ditt lopp medans de guidar dig längs med bana. Du får också chansen att köpa testskor från Saucony till ett rabatterat pris och på plats finns Enervit med energiprodukter som du kan prova under loppets gång.

Anmälan

Du anmäler dig till Testloppet här på hemsidan.Testloppet är en service som Lidingöloppet tillhandahåller inför TCS Lidingöloppshelgen så att du ska kunna testa din löpform och nå dina mål, därför kostar det inget att delta. Vi ser fram emot din föranmälan så att vi kan tillhandahålla rätt antal farthållare. 

Anmäl dig till Testloppet!

Praktisk information

När: Söndag 1 september 
Start: Lidingövallen 10:00
Mål: Grönsta
Distans: 16 km och 22 km
Nummerlappar: Inga nummerlappar
Tidtagning: Ingen tidtagning sker på plats, så medtag gärna egen klocka om så önskas
Värdesaker: Vi tar hand om och ansvarar för värdesaker (ej väskor) under loppet
Ombyte & dusch: Kom gärna ombytt och klar, vi erbjuder ombyte och dusch i mån av plats på Lidingövallen

Vätska

Det kommer finnas fyra vätskestationer under Testloppet – tre längs med banan och en vid värdehanteringen vid Lidingövallen. Vid vätskestationerna finns det möjlighet att prova Enervits sportdryck för att kunna njuta ännu mer av loppet och bestämma dig för om du vill köpa Enervits langningsservice till TCS Lidingöloppet 30. Om du köper deras tjänst till TCS Lidingöloppet 30 delas produkterna ut till dig på unika Enervit-depåer längs med banan den 24 september. 

Farthållare

Farthållare från Saucony Run Club Lidingö finns i startområdet med skyltar. Farthållarna springer 22 km, men du kan välja att springa med 16 km av dessa.

Följande fartgrupper kommer att finnas:

Måltid 2:15 LL 30 km (träningsfart 4:40-5:00 min/km)
Måltid 2:30 LL 30 km (träningsfart 5:20-5:30 min/km)
Måltid 2:45 LL 30 km (träningsfart 5:45-6:00 min/km)
Måltid 3:00 LL 30 km (träningsfart 6:15-6:25 min/km)
Måltid 3:15 LL 30 km (träningsfart 6:40-6:50 min/km)
Måltid 3:30 LL 30 km (träningsfart 7:00-7:10 min/km)

Hitta till Lidingövallen

Kollektivtrafik: Ta röd tunnelbanelinje till Ropsten och byt sen till buss 204 eller 212 till Lidingövallen.
Bil: Åker du bil svänger du till höger direkt efter Lidingöbron (mot Elfvik) och följer vägen (Norra Kungsvägen) i cirka 4 km. Då har du Lidingövallen på höger sida. Här hittar du en karta till Lidingövallen.
Parkering: Fri parkering sker på gräsytor söder om Lidingövallen, ingången från Kyrkvägen.

Kontakt

Har du några ytterligare funderingar? Mejla info@lidingoloppet.se

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer