Bli funktionär

Bästa sättet att stötta våra barn och ungdomar och skapa en bra och meningsfull fritid för både unga och gamla - Bli Funktionär eller Volontär!

Det är många som vill vara delaktiga i världens största terränglopp och vara med och bidra på våra olika arrangemang. Vårt mest kända lopp TCS Lidingöloppet är en riktig folkfest där våra funktionärer och volontärer är PRECIS lika viktiga som våra löpare!

Lidingöloppet ägs utav  IFK Lidingö Skid & Orienteringsklubb och IFK Lidingö Friidrott. Funktionärer från ägarklubbarna ihop med ett par andra samarbetsföreningar från Lidingö är grundstommen i alla våra arrangemang.

Vill du också var med som funktionär eller volontär på något av våra arrangemang? – Kul du är varmt välkommen!

Vi söker Dig, ung eller gammal, som är intresserad av att göra en ideell insats för Lidingöloppet. Vi söker personer med alla möjliga och omöjliga kompetenser t.ex. sjukvård, transport, servering, snickare, data etc. Du får vara med i ett stort och härligt gäng, få meriter till CV och erfarenhet från att ha arrangerat ett stort idrottsevent.


Vätskeutdelning av funktionärer.

Idrotts- och övriga föreningar.
Om ni som förening, skolklass eller annan sammanslutning vill vara med som funktionärer på något av våra arrangemang så arbetar vi efter följande prioriteringslista när behov uppkommer.

  • Idrottsföreningar från Lidingö
  • Övriga föreningar från Lidingö
  • Orienteringsklubbar från Storstockholm
  • Övriga föreningar från Storstockholm
  • Skolklasser & andra ideella sammanslutningar

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

Telefon 08-765 26 15 eller e-post; funktionar@lidingoloppet.se

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer