Tusen tack till våra partners, deltagare och funktionärer

TCS Lidingöloppet skickar tusen tack för alla insatser för hälsa och rörelse under 2020!

Tusen tack till våra partners, deltagare och funktionärer

Julen är gemenskapens högtid och TCS Lidingöloppet vill därför passa på att uttrycka våra varmaste tack till vår gemenskap av partners, deltagare och funktionärer. Vi är så stolta över att tillsammans ha spridit samvaro på löparspår över hela Sverige under ett år då det har behövts som allra mest!  

Först vill vi tacka ryggraden i vår idrottsgemenskap, nämligen alla funktionärer som har ställt upp med engagemang, glädje, kunskap och applåder under årets arrangemang. Vi vill även tacka alla deltagare som har motiverat sig själva och andra att ställa upp i årets virtuella lopp. Tack för den löparglädje ni tillsammans har skapat över hela landet, i världen, och på nätet!  


Vi vill också tacka vårt fantastiska team av sponsorer som under året har bidragit till den särskilda gemenskap som utmärker TCS Lidingöloppet:

  • TCS som genom kampanjen #thisrunStockholm har gjort löpningen inkluderande, förenande och inspirerande för alla, och som även arrangerande ett populärt webinar om idrottens särskilda betydelse i utmanande tider. 
  • Stadium som hjälpt oss att sprida gemenskap på Sveriges löpspår genom att ta fram de officiella Lidingöloppskläderna, och som fortsätter att inspirera till rörelse under hela året genom rätt utrustning. 
  • Saucony som tog fram årets Lidingölopps-sko, och som har hjälpt löpare att hitta formen och löpglädjen tillsammans via sin träningsgrupp We Who Run Club. 
  • Klövern som under sommarens vackraste dagar förenade löpare i både stad och land genom den Virtuella Terrängserien Stockholm (VTS) och den Vituella Terrängserien Sverige (VTS).
  • Lidingö Stad som med sitt stora engagemang och flexibilitet öppnat upp för TCS Lidingöloppet under en hel månad, sett till att banan var i perfekt skick under hela lopp-perioden och även bidragit med bland annat kontaktlösa vätskestationer vid två ställen för alla löpare.

Det här är bara ett litet urval av den gemenskap som utgör TCS Lidingöloppet. Vi vill verkligen rikta ett stort tack till alla partners som har stöttat oss under året, och välkomna till de som i år är nya i samvaron. Tillsammans är vi världens största terränglopp - i år med löpare över hela världen!

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer