Stadium Night Run - vilken ljus löparfest!

Söndagen den 22 oktober gick Stadium Night Run av stapeln på anrika Stockholms Stadion. Lidingöloppet tillsammans med Stadium bjöd på en fantastisk löparupplevelse för stora och små.

Stadium Night Run - vilken ljus löparfest!

När höstmörkret började sänka sig på eftermiddagen öppnade vi upp portarna till Stockholms Stadion och bjöd in till ljus och värme. Vi startade med lopp för de yngre som fick springa 400 eller 800 meter inne på arenan. De som var pigga kunde också leka av sig på Stadium Sports Camp där de fick prova på flera roliga aktiviteter. De vuxna kunde besöka partnerbyn där bland annat alla större skovarumärken var på plats.

Klockan 18:00 gick starten för 5 km och 1500 löpare gav sig i väg ut ur stadion iförda reflexvästar som ihop med ljussättning och musik gav ett mäktigt intryck. Stämningen var på topp och blev ännu bättre ute i spåret där löparna möttes av en mängd olika aktiviteter bl a dansande ljusänglar. Loppet avslutades såklart inne på Stadion  och det var många glada löpare som vandrade hem i söndagskvällen.

David Nilsson, Högby IF och Sara Trané, Fredrikshofs FIF var snabbast runt banan men alla löpare var glada när de kom i mål.

Tack alla löpare, funktionärer och Stadium för en fin kväll tillsammans!

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer