Premiären av terrängsäsongen väntar runt hörnet!

Kickstarta Terrängsäsongen om en vecka!

Lidingöloppet Vårmilen är det ultimata sättet att sparka igång terrängsäsongen. Här är 3 anledningar varför du ska delta på loppet.

 

Premiären av terrängsäsongen väntar runt hörnet!

 1. Naturskön Terräng: Lidingöloppet Vårmilen erbjuder en unik terrängupplevelse i en naturskön miljö. Med slingrande stigar, vacker skog och en utmanande bana är det ett perfekt tillfälle att komma närmare naturen och njuta av frisk luft. 

2. Utmaning för Alla Nivåer: Oavsett om du är nybörjare eller erfaren löpare finns det en plats för dig på Lidingöloppet Vårmilen. Banan erbjuder utmaningar som passar alla nivåer, vilket gör det till en mångsidig och inkluderande tävling. 

3. Förberedelse inför Säsongen: Genom att delta i Lidingöloppet Vårmilen får du en utmärkt möjlighet att testa din form inför kommande terrängsäsong. 

Sammanfattningsvis är Lidingöloppet Vårmilen det perfekta sättet att starta terrängsäsongen med en minnesvärd och givande upplevelse. Oavsett om du är ute efter en personlig utmaning, gemenskap med andra löpare eller bara vill njuta av naturen, är detta loppet för dig. Så, tag på dig dina löparskor och ge dig ut på utmaningar med Lidingöloppet Vårmilen nästa lördag den 27 april. 

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer