Lidingöloppet blir Årets ängel!

Vi på Lidingöloppet kan med stolhet berätta att vi har tilldelats pris för Årets ängel! Ett hedrande och ärofyllt pris att ta emot för oss. 

Under nationaldagen den 6:e juni har det enligt tradition deltas ut på Millesgården. På plats för att ta emot priset var inga mindre än Mia Arnhult, Ordförande Lidingöloppet och Eva-Lena Karlsson, Ekonomiansvarig Lidingöloppet. Stort tack Lidingöstad för den fina utmärkelsen. Nedan kan ni ta del av motiveringen som ledde till att Lidingöloppet blev Årets ängel. 

Lidingöloppet blir Årets ängel!

Motivering till Årets ängel: 

"Lidingöloppet är världens största terränglopp och huvudloppet genomförs i år för 60:e gången. Den betydelse som Lidingöloppet har för folkhälsan lokalt, nationellt och även globalt låter sig inte värderas men dess roll som motor och inspiration för en fysiskt aktiv livsstil bland ständigt nya grupper är odiskutabel. För barn och ungdomar med olika förutsättningar, socialt eller på grund av funktionsvariationer, har Lidingöloppet skapat nya vägar till en meningsfull fritid.

För Lidingös föreningsliv är Lidingöloppet en grundförutsättning. För Lidingös stads arbete som en kommun med hälsa och välbefinnande som förtecken är Lidingöloppet sedan decennier en stark drivkraft. Lidingöloppet är Årets ängel."

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer