Allt för Hälsan - En helg i hälsans tecken

Under helgen fanns Lidingöloppet på plats på Allt för Hälsan för att sprida löparglädje och inspiration till att bli en bättre löpare.

Allt för Hälsan - En helg i hälsans tecken
En helg i hälsans tecken. Vi på Lidingöloppet vill rikta ett stort tack för förtroendet att anordna Löparskolan på Allt för hälsan som i dagarna tre anordnades på Stockholmsmässan fantastiska löparcoacher Malin Ewerlöf, Leila Söderholm, Sandra Hiort, Desmond Rogo och Saucony Run club som inspirerade. Tack till er som tog er tiden att stanna upp, delta och prata löpning med oss på Lidingöloppet!

Stort tack även till våra inspirerande kvinnor i panelen Cecilia Fridén, Afaf Radhison, Marija Aurell, Carina Aberger Hammarstrand och Karin S. Lindelöf ni bidrog med kompetens, glädje och olika erfarenheter kring era egen resa och era klassikerresor– Kvinnor och Motionslopp var rubriken som leddes av Jessica Falkman.

Nu rör vi oss vidare mot 2024 och ett nytt hållbart klassiker år tillsammans med En Svensk Klassiker, Vansbrosimningen, Vasaloppet, Vätternrundan och Engelbrektsloppet.

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer