Mindre än 100 dagar kvar!

Snart är det dags för första upplagan av Lidingöloppet i Funäsfjällen den 13 juli. Lidingöloppet i Funäsfjällen är utformat som en utmaning för alla, där naturen utgör arenan. Det passar lika bra för motionären som vill upptäcka de vackra fjällvyerna till elitlöparen som söker en tuff tävling – detta lopp är för alla älskare av terränglöpning. 

100 dagar kvar!

Lidingöloppet, tillsammans med Bruksvallarna, är stolta att presentera den första upplagan av Lidingöloppet i Funäsfjällen – ett terränglopp i klassisk fjällmiljö. Med branta stigningar, sluttande leder, flacka ängsmarker och otroliga vyer är detta lopp en riktig naturupplevelse. Nu är det bara 100 dagar kvar tills startskottet i Funäsfjällen går. 

Med en målsättning att öka deltagandet i terränglöpning vill vi engagera fler människor till att utforska den svenska naturen. Deltagarantalet är satt till 500 deltagare det första året, med förhoppningen om ännu fler som deltar i publikfesten. Loppet erbjuder tre distanser - 10 km, 20 km och 30 km och även ett barnlopp på 1,7 km, mycket likt Lidingöloppsbanan. Funäsfjällen är känt för sin krävande terräng, som testar både den fysiska och mentala styrkan, men framförallt för den klassiska fjällmiljön. Löparna kommer upptäcka gräsmyrar, fjällbjörkskogar och vyer över Helags, Sylarna, Skars och Mittåkläppen.

Missa inte chansen att ta dig an Sveriges vackraste utmaning! 

 

 

 

 

Våra partners

tcs TATA Consultancy Services

Leverantörer och Lidingöloppets vänner

Arrangörer