Lidingöloppet Vårmilen olika distanser

Vårmilen är starten på terrängsäsongen och en möjlighet till en flygande start på löparåret. Om du samtidigt vill seeda dig till TCS Lidingöloppet är Vårmilen ett perfekt tillfälle! 

Ge utlopp för alla vårkänslor genom ett terränglopp - välkommen till Vårmilen den 27 april! Loppet lockar varje år löpare att utmana Lidingöloppsterrängen utmed antingen 5 eller 10 kilometer. Anmäl dig redan nu till vårens stora löparfest här! >

Om utmaningen
Vårmilen har kallats "en av Stockholms vackraste milbanor", och det med god anledning. Under utmaningen på 5 eller 10 km springer du på vindlande skogsvägar i makalösa landskap, utmed skog, ängsmarker och skärgårdskust. Banan är stundtals kuperad, men går till övervägande del på mjuka spår, vilket gör loppet till en skonsam start på löparsäsongen. 

Knattarnas Vårmil
Ett lopp för de allra minsta. Spring med eller utan förälder, spring med eller utan kompis eller kanske utmana farmor?  Loppet går på Lidingövallens fina löparbanor. Barnen upp till 4 år springer ett knappt varv, och de från 5 år och uppåt lite längre och lite äventyrligare. Alla barn får en fin nummerlapp i samband med sin anmäan. Ingen tidtagning. Anmälan och betalning 50:- på plats ingen föranmälan krävs.

Köp startplats till Vårmilen till rabatterat pris vid din anmälan till TCS Lidingöloppshelgen!
Vårmilen är ett naturskönt seedningslopp till startgrupperna i TCS Lidingöloppet. Under våren kan du därför köpa din startplats till Vårmilen till ett rabatterat pris i samband med anmälan till TCS Lidingöloppet 30 km, 15 km och Rosa Bandet-loppet. Välj mellan att använda startplatsen själv eller att ge bort den som en gåva till en vän. Du hittar erbjudandet vid utcheckningen till TCS Lidingöloppet 2024 >

 

Vilken distans väljer du?

Vårmilen 5 km
Vårmilen 10 km

Arrangörer