Erbjudanden till idrottsföreningar inför TCS Lidingöloppet 2022!

Som särskild förmån till föreningsmedlemmar erbjuder TCS Lidingöloppet i år 15% rabatt på startplatser till alla idrottsföreningar. Vi hjälper även till med boende och logistik i samband med loppet.Välkommen till TCS Lidingöloppshelgen - en klassisk samlingspunkt för svensk föreningsidrott! I 57 år har löpare, skidåkare, orienterare och andra starka viljor mötts i Lidingös terrängspår - i höst är det dags igen! Precis som under tidigare år står fina priser på spel – både för enskilda deltagare och för anmälda lag!

Alla medlemmar i sveriges idrottsföreningar erbjuds just nu via sin klubb följande förmåner inför TCS Lidingöloppet 2022:

15 % klubbrabatt
Ta med din idrottsförening, ditt lag eller dina träningskamrater till TCS Lidingöloppet i september! Vi erbjuder just nu 15 % rabatt på alla startplatser för alla föreningsmedlemmar. 

Är du som klubbrepresentant intresserad av att just din klubb ska kunna ta del av rabatten, kontakta gärna TCS Lidingöloppet via info@lidingoloppet.se. Erbjudandet kan användas fram till den 30 juni 2022. 

OBS! Du kan endast ta del av detta erbjudande genom din klubb! Det går alltså inte att som enskild klubbmedlem kontakta oss för att få rabatten. Om du är intresserad, be din kontaktperson i din klubb ta kontakt med Lidingöloppet så kommer vi distribuera rabattkoden till klubben för vidare förmedling till dess medlemmar! Erbjudandet gäller endast för nya anmälningar (ej retroaktivt) och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Hjälp med boende
Är ni ett större gäng från din klubb som vill delta i TCS Lidingöloppshelgen? Vi kan förmedla alla typer av boenden - från gymnastikhall till hotell och vi hjälper gärna till med speciallösningar för att just din klubb ska få era behov tillgodosedda. Kontakta boende@lidingoloppet.se så hjälper vi er!

För mer information om boendealternativ under TCS Lidingöloppshelgen, följ den här länken!

Vi ses på Lidingö den 23-25 september! 


Program för TCS Lidingöloppshelgen 2022: 

Fredagen den 23e september
TCS LidingöRullet: 2km
TCS LidingöRuset: 1,7 och 4km
TCS Lidingöfemman: 5km

Lördagen den 24e september 
Junior- och veteranklasserna: 4, 10 och 15km
TCS Lidingöloppet 15: 15km
TCS Lidingöloppet 30: 30km

Söndagen den 25e september 
TCS Lilla Lidingöloppet: 1,7, 3 och 6km
TCS Lidingö Knattelopp: 1,7km
Rosa Bandet-loppet: 4 och 10km  


Anmäl till TCS Lidingöloppshelgen 2022 >
Starttider för alla lopp >
S
tartavgifter >

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Övriga samarbetspartners

Arrangörer