VTSS Lidingö Sista milen

Den virtuella Terrängseriens tioende och sista lopp är den beryktade sista milen på Lidingöloppsspåret, med start och mål på Grönsta Gärde. Din utmaning blir att springa segmentet så snabbt du kan, närsomhelst under den kommande veckan, 22-28 juni. 

Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Se vad du kan vinna här:

Deltagandet är gratis. Vårt syfte med detta är att få Stockholm på fötter under en tid då det är viktigare än någonsin att röra på sig.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet:

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil

Om du kommer från Stockholm så ta dig via Norra Länken till Lidingöbron. Väl på bron så tar du av första till höger med skyltning "Bosön" och fortsätter därefter på Norra Kungsvägen tills att du kommer fram till rondellen vid Lidingövallen. Där tar du till vänster och fortsätter på Grönstavägen tills du når Grönsta Gärde. Parkering finns framme vid Lidingöloppsstatyn.

Med t-bana/buss

Ta tunnebanans röda linje till slutstation Ropsten. Ta någon av busslinjerna 204, 211 eller 212 till hållplats Lidingövallen. Promenera ca 1 km rakt norrut längsmed Grönstavägen tills du når Grönsta Gärde.

START:

Starten för detta segment är vid foten av Grönstabacken, just bakom anslagstavlan vid parkeringen.

MÅL:

Målet på Grönsta är detsamma som för TCS Lidingöloppet, mitt på fältet vid gruspartiet (se nedan)

Mål Grönsta

Slutliga resultat VTSS etapp 10,  Sistamilen 10km

Notera att resultaten nedan är hämtade från Stravas officiella sammanställning för segmentet i fråga. Om du inte hittar ditt resultat så kan det bero på olika saker men kontakta isåfall oss på info@lidingoloppet.se så får vi kika på varför din sluttid inte syns i denna lista.

Denna veckas priser (Lidingö Sista Milen):

Snabbaste tjej och kille:

1:a Startplats till valfritt lopp i 2020 års TCS Lidingölopp

Vinnare dam: Malin Gibrand

Vinnare herr: Tim Robertson

Utlottade priser, 2 st:

1 st förpackning Ormsalva

Vinnare: Sara Kvarfordt

Fotopris: (tilldelas den som fotar sig själv i samband med etapp samt hashtaggar #vtss
1 st Flowmat från Flowlife

Vinnare: Jakub Zajac

Vinnarna har eller kommer kontaktas av Lidingöloppet.

Lidingöloppet arranged in cooperation with