VTSS Ågesta

Den virtuella Terrängseriens nionde etapp är Stockholms längsta elljusspår, 6 km-slingan i Ågesta (Farsta). Din utmaning blir att springa segmentet så snabbt du kan, närsomhelst under den kommande veckan, 15-21 juni. Spåret är brett, lätt att följa och uppmärkt med gröna skyltar.

Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Se vad du kan vinna här:

Deltagandet är gratis. Vårt syfte med detta är att få Stockholm på fötter under en tid då det är viktigare än någonsin att röra på sig.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet:

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil

Om du kommer från centrala Stockholm så fortsätt söderut på väg 73 med riktning Nynäshamn. Ta av vid trafikplats Larsboda till Ågesta Broväg. Passera bron över Magelungen och ta sedan vänster i den första rondellen och kör in på Vidjavägen. Sväng direkt vänster in på Bonäsvägen och fortsätt ca 1,5 km tills du kommer fram till Ågesta Friluftsgård där spåren ligger.

Med kollektivtrafik

Ta t-bana grön linje söderut mot Farsta Strand. Åk till ändstationen Farsta Strand och byt där till buss 833 mot Pelikanvägen. Kliv av vid hållplats Ågesta Friluftsgård

START & MÅL:

Start och mål är väl markerade med en målportal nära parkeringen och framför utegymmet.

Start och mål från ovan:

Slutliga resultat VTSS etapp 9,  Ågesta 6km

Notera att resultaten nedan är hämtade från Stravas officiella sammanställning för segmentet i fråga. Om du inte hittar ditt resultat så kan det bero på olika saker men kontakta isåfall oss på info@lidingoloppet.se så får vi kika på varför din sluttid inte syns i denna lista.

Denna veckas priser (6 km Ågesta):

Snabbaste tjej och kille:

1:a Startplats till valfritt lopp i 2020 års TCS Lidingölopp:

Malin Gibrand
Matti Näslund

Utlottade priser, 2 st:

1 st förpackning Ormsalva
Fred Gabrielsson

1 par av den officiella Lidingöloppsskon från Saucony (kommer levereras i början av augusti)
Helena Falkenström

Fotopris: (tilldelas den som fotar sig själv i samband med etapp samt hashtaggar #vtss
1 st Flowpillow Heat från Flowlife
@nyaakerslisa

Lidingöloppet arranged in cooperation with