VTS Uppsala - Hågadalen

Den virtuella Terrängserien avslutar i norra Sverige och vi besöker städerna Uppsala, Falun, Gävle och Umeå mellan 15-21 juni. 

I Uppsala springer vi i Hågadalen och Kung Björn-loppets bana. Start och mål är vid OK Linnés klubbstuga. Din utmaning blir att springa etappen (Stravasegmentet) så snabbt du kan, närsomhelst mellan den 15-21 juni. Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Veckans priser hittar du under fliken "Priser" nedan.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet (OBS! Det är resultatlistan här på denna sida, fliken nedan som räknas. Inte den s k "overall leaderboard" på Strava.)

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil:
Om du utgår från Uppsala C så svänger du ut på Kungsgatan och fortsätter rakt fram tills du kommer till Kungsängsleden där du tar höger. Korsa Dag Hammarskölds väg och fortsätt på Vårdsättravägen. Ta av till Tallbacksvägen, efter ca 1 km når du OK Linnés klubbstuga som har adressen Malma Bergsväg 40

Med kollektivtrafik:
Ta buss nr 7 från Uppsala Stora Torget mot Gottsunda Simhall och kliv av vid Uppsala Malma Bergsväg, därifrån är det ca 4 minuter att gå till klubbstugan.

START & MÅL:

Start och mål sker på samma plats som för Kung Björn-loppet, vid starten av den långa rakan som ligger strax till vänster om OK Linnés klubbstuga, se bild nedan.

Uppsala

Slutliga resultat VTS etapp 3,  VTS Uppsala - Hågadalen

Notera att resultaten nedan är hämtade från Stravas officiella sammanställning för segmentet i fråga. Om du inte hittar ditt resultat så kan det bero på olika saker men kontakta isåfall oss på info@lidingoloppet.se så får vi kika på varför din sluttid inte syns i denna lista.

Följande personer vann priser under VTS-etappen i Uppsala.

Snabbaste tjej och kille på etappen:

Startplats i valfritt lopp under TCS Lidingöloppet 2020

Vinnare dam: Klara Skoog

Vinnare herr: Andreas McConville

Utlottade priser:

1 st elektrisk massagekudde, Flowpillow, från Flowlife

Vinnare: David Simonsbacka

Energipaket från Enervit

Vinnare: Lars Kylberg

Produkter från Ormsalva

Vinnare: Albin Österroos

Lunch för 2 på Restaurang CitySallad (från Klövern)

Vinnare: Elisenda Rius

Giveaway-paket från Klövern

Vinnare: Monica Veszelei

Presentkort på 500 kronor från Stadium

Vinnare: Kristina Wesfeldt

Fotopriser (till bästa bild från veckan):

1 par av den offiella Lidingöloppsskon från Saucony (levereras i början av augusti)

Vinnare: Emma Lek

Alla vinnare har eller kommer att kontaktas av Lidingöloppet.

Lidingöloppet arranged in cooperation with