PwC och Lidingöloppet fortsätter lyckat samarbete

Lidingöloppet och PwC har förlängt sitt avtal ytterligare tre år. Det betyder att PwC fortsätter som huvudsponsorer för världens största terränglopp.

- Vårt arbete tillsammas inleddes 2010  och vi är glada över att det förlängs ytterligare tre år och att arbetet med att utveckla Lidingöloppet fortsätter, säger Tomas Hoszek Generalsekreterare för Lidingöloppet.   

Sponsorskapet handlar i första hand om att hjälpa Lidingöloppet att utveckla och stärka sitt varumärke. Men också om att förstärka det proaktiva hälsoarbetet internt inom PwC. En satsning som framgångsrikt löpt under tre år och genomsyrar en stor del av PwC.s kontorsrörelse ute i landet.  Bland annat arrangerar PwC regelbundna träningstillfällen för de anställda i samarbete med professionella coacher.    

- Vår förtagskultur handlar till stor del om hälsa, gemenskap och att träna tillsammans och därför är vi glada att fortsätta vår involvering i Lindingöloppet. Det går hand i hand med de värden vi vill lyfta i samhället och hjälper oss också att förstärka vår position som attraktiv arbetsgivare samt skapa intern stolthet. säger Louise Menzinsky Blom, ansvarig för sponsring på PwC Sverige.

- Att få möjligheten att fortsätta ett så bra partnerskap med PwC visar att Lidingöloppets varumärke håller god nivå.  Vi se fram emot 3 nya spännande år tillsammans med PwC, säger Tomas Hoszek Generalsekrterare för Lidingöloppet.


För mer information – Tomas Hoszek, Generalsekreterare Lidingöloppet 070-513 44 88. Kontakt kan även tas via press@lidingoloppet.se

Välkomna till en fantastisk löparhelg 27-29 september!

Arrangör: Lidingöloppet som ägs av IFK Lidingö Skid- & orienteringsklubb samt IFK Lidingö Friidrottsklubb arrangerar förutom Lidingöloppet, även Lidingö Tjejlopp, Lidingö På Gång, LidingöStafetten, LidingöRuset, Lilla Lidingöloppet och Knatteloppet under Lidingöloppshelgen den 27-29 september 2013. Utöver den helgen arrangerar organisationen även Runners World Lidingö Ultramaraton, Lidingöloppet MTB, Blodomloppet (i Stockholm) och Lidingöloppet on Tour.
www.lidingoloppet.se  | www.blodomloppet.se  | www.ultra50k.se  | www.lidingoloppetmtb.se

www.facebook.com/lidingoloppet | www.twitter.com/LL_Officiell  | www.funbeat.se/a/lidingoloppettcs TATA Consultancy Services