Nedan hittar du alla partners till loppet. Vill du veta mer om något av företagen klicka på deras logotyp

SCOTT Sports AB är en av Sverige största aktörer inom sportvärlden och är aktiva inom områdena cykel, motosport, vintersport och löpning.
NO SHORTCUTS är deras ledord och handlar om att göra rätt saker på rätt sätt. Genom en genuin kärlek till sporten skapar SCOTT innovativa produkter i syfte att både inspirerar sina kunder och dem själva. Deras bredd och djuplodande produktsortiment gör att det finns något för alla, vare sig du är elitcyklist eller glad motionär.  
Stadium är Sveriges största sportkedja och med koncepten Stadium, Stadium Outlet och Stadium Pulse har företaget cirka 170 butiker i Sverige, Finland och Tyskland. I koncernen ingår dessutom Stadium Sports Camp (svb) som är Sveriges största sportläger. Koncernen har cirka 3 800 anställda och omsättningen 2015/2016 var cirka 6,8 miljarder kronor inklusive moms. Företaget ägs av bröderna Ulf och Bo Eklöf med familjer samt Ikano S/A. Stadium vill inspirera till ett aktivt liv för alla. www.stadium.se.

 Under barmarkssäsongen - vår, sommar och höst - erbjuder vi utmärkta träningsmöjligheter genom vår rullskidbana, cykel- och vandringsleder, höghöjdsbana, forsränning, orientering, löpspår och aktivitetscenter med sporthall. Populära återkommande event är handbollslägret, orienteringsveckan, Friluftsfrämjandets vecka och en hel del andra spännande veckor. Idre Fjäll drivs i stiftelseform med Friluftsfrämjandet och Älvdalens kommun som stiftare.

Lidingöloppet MTB arrangeras i samarbete med