VTSS Lida

Den virtuella Terrängseriens fjärde etapp är Gröna spåret i Lida (Tullinge/Botkyrka) som mäter 7,6 km. Din utmaning blir att springa segmentet så snabbt du kan, närsomhelst under den kommande veckan, 11-17 maj.

Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Se vad du kan vinna här:

Deltagandet är gratis. Vårt syfte med detta är att få Stockholm på fötter under en tid då det är viktigare än någonsin att röra på sig.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet:

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil

Kör väg 226 (Huddingevägen) söderut, passera Flemingsberg och sväng av 226:an innan Tullinge vid Botkyrka Hantverksby, in på Västerhaningevägen som sedan övergår i Pålambsvägen. Härifrån är det skyltat till Lida Friluftsgård. Ställ bilen på den stora parkeringen och gå rakt upp mot motionsspåren.

Med pendeltåg/buss:

Ta pendeltåget mot Södertälje, kliv av vid Tullinge station. Byt till buss 721 mot Lida Friluftsgård.

START:

Gå rakt upp från parkeringen till målportalen som ligger ett par hundra meter rakt västerut. Startpunkten ligger strax ovanför, vid stolparna med spårmarkeringarna, se bilden nedan

MÅL:

Målpunkten ligger strax ovanför målportalen, precis bakom lilla huset.

Slutliga resultat VTSS etapp 4, Lida 7,5km

Notera att resultaten nedan är hämtade från Stravas officiella sammanställning för segmentet i fråga. Om du inte hittar ditt resultat så kan det bero på olika saker men kontakta isåfall oss på info@lidingoloppet.se så får vi kika på varför din sluttid inte syns i denna lista.

Denna veckas priser (7,6 km Lida):

Snabbaste tjej och kille:

1:a Startplats till valfritt lopp i 2020 års TCS Lidingölopp

Vinnare dam: Emma Bjessmo, 28.20

Vinnare herr: Jonas Leandersson, 24.18

Utlottade priser, 2 st:

1 st förpackning Ormsalva

Vinnare: Åsa Nylander och Henrik Wedefelt

Fotopris: (tilldelas den som fotar sig själv i samband med etapp samt hashtaggar #vtss
1 st Flowmat från Flowlife

Vinnare: @pb_budda

Lidingöloppets arrangemang