VTSS Ursvik

Den virtuella Terrängseriens andra etapp är 10 km-banan i Ursviks motionsområde (Sundbyberg).

Din utmaning blir att springa etappen (Stravasegmentet) så snabbt du kan, närsomhelst under den kommande veckan, 27 april- 3 maj.

Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Se vad du kan vinna här:

Deltagandet är gratis. Vårt syfte med detta är att få Stockholm på fötter under en tid då det är viktigare än någonsin att röra på sig.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet:

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil

Om du kommer från Stockholm så kör E4:an norrut tills du kommer till trafikplats Järva Krog. Ta där av mot Enköping/Oslo och fortsätt på Enköpingsvägen. Sväng till höger till Ursviksvägen (avfart Ursvik Ö) i höjd med Hallonbergen, parkeringen ligger direkt på höger sida.

Med t-bana/buss:

Ta dig till Sundbybergs station, antingen med T-bana, pendeltåg eller tvärbanan. Byt här till buss 504 mot Rissne, kliv av vid Ursviks motionsgård.

START OCH MÅL (VID SPÅRTAVLAN)

Slutliga resultat VTSS etapp 2,Ursvik 10 km

Notera att resultaten nedan är hämtade från Stravas officiella sammanställning för segmentet i fråga. Om du inte hittar ditt resultat så kan det bero på olika saker men kontakta isåfall oss på info@lidingoloppet.se så får vi kika på varför din sluttid inte syns i denna lista.

Denna veckas priser (10 km Ursvik):

Snabbaste tjej och kille:

Killar:Tim Robertson
Tjejer: Emma Bjessmo
Båda vinner varsin startplats i TCS Lidingöloppet 2020

Fotopris (bästa bild publicerad i sociala medier:

@thorencarita vinner 1 st övernattning för 2 personer, 2 nätter på Holiday Club i Åre (under sommaren 2020)
Utlottat pris:
Fredrik Aminoff 1 st Flowmat yogamatta från Flowlife

Lidingöloppets arrangemang