VTSS Lidingö 4 km

Den virtuella Terrängserien första etapp är ute på Lidingö och 4 km- banan, med start och mål på Grönsta Gärde. Spåret är markerat med svart/vita skyltar med texten "Lidingöstafetten".

Detta Strava-segment sprangs som en del av VTSS 20-26:e april, det är alltså ej längre möjligt att registrera resultat på denna etapp.

Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Veckans priser hittar du under fliken "Priser" nedan.

OBS! Det är resultatlistan här på denna sida, fliken nedan som räknas. Inte den s k "overall leaderboard" på Strava.

Deltagandet är gratis. Vårt syfte med detta är att få Stockholm på fötter under en tid då det är viktigare än någonsin att röra på sig.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet:

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil

Om du kommer från Stockholm så ta dig via Norra Länken till Lidingöbron. Väl på bron så tar du av första till höger med skyltning "Bosön" och fortsätter därefter på Norra Kungsvägen tills att du kommer fram till rondellen vid Lidingövallen. Där tar du till vänster och fortsätter på Grönstavägen tills du når Grönsta Gärde. Parkering finns framme vid Lidingöloppsstatyn.

Med t-bana/buss

Ta tunnebanans röda linje till slutstation Ropsten. Ta någon av busslinjerna 204, 211 eller 212 till hållplats Lidingövallen. Promenera ca 1 km rakt norrut längsmed Grönstavägen tills du når Grönsta Gärde.

START:

MÅL

Slutliga resultat VTSS etapp 1, herrar Lidingö 4 km

Notera att resultaten nedan är hämtade från Stravas officiella sammanställning för segmentet i fråga. Om du inte hittar ditt resultat så kan det bero på olika saker men kontakta isåfall oss på info@lidingoloppet.se så får vi kika på varför din sluttid inte syns i denna lista.

Slutliga resultat VTSS etapp 1, damer Lidingö 4 km

Notera att resultaten nedan är hämtade från Stravas officiella sammanställning för segmentet i fråga. Om du inte hittar ditt resultat så kan det bero på olika saker men kontakta isåfall oss på info@lidingoloppet.se så får vi kika på varför din sluttid inte syns i denna lista.

Denna veckas vinnare (4 km Lidingö):

Snabbaste tjej och kille:

Herrar: Johan Herbert

Damer: Emma Bjessmo

Båda vinner varsin startplats till valfritt lopp i 2020 års TCS Lidingölopp

--

Fotopriser (bästa bild), tjej respektive kille:

@frannolltillmaraton

@teresawulff

Båda vinner 1 par av de splitternya Lidingöloppsskorna som lanseras av Saucony i juni

--

Utlottade priser

Carl Ljunqvist

Veronica Holmlund

Båda vinner varsitt paket Ormsalva

--

Alla vinnare kommer att kontaktas av Lidingöloppet.

Lidingöloppets arrangemang