VTSS Hellas

Den virtuella Terrängseriens sjätte lopp är Femman på Hellasgården (Nacka) som mäter 4,83 km. Din utmaning blir att springa segmentet så snabbt du kan, närsomhelst under den kommande veckan, 25-31 maj. 

Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Se vad du kan vinna här:

Deltagandet är gratis. Vårt syfte med detta är att få Stockholm på fötter under en tid då det är viktigare än någonsin att röra på sig.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet:

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil

Kör Södra Länken och fortsätt på väg 222 mot Gustavsberg. När du kommer ut från Södra Länken-tunneln vid Sickla, välj avfart 6 mot Älta. Fortsätt på väg 260 ca 10 minuter tills du når Hellasgården. Parkera vid motionsgården och gå sedan under vägen för att nå fram till startplatsen.

Med t-bana/buss

Ta dig till Slussen och välj där buss 401mot Älta som går med tät trafik, minst var 10:e minut på vardagar. Efter ca 20 minuter, kliv av vid hållplats "Hellasgården".

Utgå från storstugan (restaurangen) och gå ner i tunneln under stora vägen. Gå uppför backen efter tunneln, start och mål för rundan är vid spårtavlan framför den stora grusplanen. Följ gul markering

 

Slutliga resultat VTSS etapp 6,  Hellas 5km

Notera att resultaten nedan är hämtade från Stravas officiella sammanställning för segmentet i fråga. Om du inte hittar ditt resultat så kan det bero på olika saker men kontakta isåfall oss på info@lidingoloppet.se så får vi kika på varför din sluttid inte syns i denna lista.

Denna veckas priser (5 km Hellas):

Snabbaste tjej och kille:

1:a Startplats till valfritt lopp i 2020 års TCS Lidingölopp

Vinnare herr: Tim Robertson,15.41

Vinnare dam: Emma Bjessmo, 18.03

Utlottat pris:

1 st Flowmat från Flowlife

Vinnare: Thijs Reus

Fotopris: (tilldelas den som fotar sig själv i samband med etapp samt hashtaggar #vtss
1 st boendepaket på Holiday Club i Åre, 2 nätter för 2 personer på den härliga hotellanläggningen vid Åresjön.

Vinnare: @johanna.eriksson

Den som bäst lyckades pricka Emma Bjessmos tid i Hellas var @uppsalamatti som gissade på 18.09 (korrekt tid 18.03) vinner en startplats till TCS Lidingöloppet.

Lidingöloppets arrangemang