Så här gör du för att delta i Virtuella Terrängserien Stockholm

Är du också sugen på att mäta dina krafter med andra i några av Stockholms bästa och tuffaste terrängspår? Så här gör du för att delta i Virtuella Terrängserien Stockholm 2020.

1. Registrera dig för att konto på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp. Det behöver inte vara ett Premium-abonnemang, det räcker med gratisalternativet.

2. Sök upp Lidingöloppets klubb på Strava, du hittar den genom att söka på ”Clubs” (klicka på förstoringsglaset jämte Stravaloggan längst upp i vänsterhörnet) eller genom att klicka HÄR Gå med i klubben genom att klicka på den oranga knappen "Join Club".

3. Du är nu registrerad som en deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna.

4. Varje vecka presenterar vi veckans etapp på tcslidingöloppet.se där du också hittar den totala listan för vilka etapper som kommer att ingå. Vi kommer även där tydligt visa var veckans etapp startar och avslutas. I flertalet fall så rör det sig om kända slingor som är lätta att hitta. Veckans etapp finns även upplagt som ett event i Lidingöloppsklubben på Strava. Kolla noga var du ska starta och var du ska gå i mål innan du beger dig till veckans etapp.

5. Ta dig till den aktuella etappen (vägbeskrivning finns under etapp-sidan). Glöm inte din telefon eller klocka som såklart måste vara utrustad med GPS. Spring den sträcka som anges. Dubbelkolla efteråt att ditt ”lopp” har registrerats på din Strava-profil. Matchar inte din runda det aktuella segmentet? Ingen fara, vi kommer att dubbelkolla i efterhand på vilka som har sprungit det aktuella spåret. OBS! Du kan endast springa det aktuella segmentet, sträckan under de datum som anges på respektive loppsida, det går alltså inte att springa det i förväg eller i efterhand. Men du kan självklart springa samma etapp flera gånger under de aktuella datumen om du vill försöka förbättra din tid ytterligare. Och du, glöm inte att hålla distansen till andra löpare så att vi begränsar smittspridningen i samhället!

6. När en tävlingsvecka är avslutad så presenteras resultatlistan samt pristagare för den aktuella veckan på lidingloppet.se under fliken för den aktuella etappen. Tjejer och killar redovisas självklart separat. Var du tillräckligt snabb så kanske du har vunnit något av de fina priserna som våra partners bidragit med!

Lidingöloppets arrangemang