Priser

Du som deltagare i Virtuella Terrängserien Stockholm har chans att vinna fina priser. Varje vecka delar vi ut priser till de tre bästa tjejerna och killarna på veckans etapp, dessutom har du, genom att delta på minst 7 av 10 deletapper, chansen att ta dig hela vägen till Amsterdam och ett deltagande i Amsterdam Marathon den 18:e oktober. Vi kommer även att lotta ut priser bland alla deltagare samt till de som publicerar de bästa bilderna från sina lopp.

Priser veckoetapper:

Priser för varje veckoetapp presenteras i samband med att etappen öppnas varje vecka. Bland priserna kommer finnas startplatser till höstens TCS Lidingölopp, årets Lidingöloppsko från Saucony, fina paket från Ormsalva samt bra artiklar för din träning från Stadium. Håll utkik på respektive flik för veckans etapp när dessa presenteras!

Priserna för den första veckan, 20-26 hittar du under fliken "Priser" HÄR!

Totalpriser:

För att kvalificera dig i kampen om totalsegern i VTSS så måste du delta i minst 7 av 10 veckoetapper. Vi kommer att räkna samman placeringarna i dina 7 bästa etapper och på så sätt få fram en totalplaceringssiffra. Denna siffra ligger sedan till grund för din slutplacering i totallistan. Exempel: Du har deltagit i 8 veckoetapper och där fått placeringarna 3,8,15,1,4,6, 10 och 7. Du kan räkna bort ditt sämsta resultat (15:e-platsen) och lägger sedan ihop dina resterande 7 etappers placeringar, dv 3+8+1+4+6+10+7=39 vilket blir din totalplaceringssiffra och den du sedan jämförs med gentemot dina medtävlare. Den med längs totalsiffra (tjej eller kille) vinner VTSS 2020.

Vinnaren erhåller en resa till, boende samt deltagande i TCS Amsterdam Marathon den 18 oktober 2020.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Fota och vinn- #minarena

Utöver total- och veckopriserna kommer det varje vecka även ske en fototävling. Fota en bild på dig eller omgivningarna från den aktuella etappen och posta på Instagram med taggen #minarena, #vtss och @lidingoloppet. De bästa bilderna är med och tävlar om fina priser från våra partners

Gör såhär för att delta i fototävlingen
1. Fota dig och/eller omgivningen innan/efter och/eller när du springer den aktuella etappen
2. Ladda upp din bild på Instagram och tagga bilden med #minarena, #vtss och @lidingoloppet
3. Varje vecka belönas de bästa bilden med xx. Dessa vinnare är även med och tävlar om xx.

Lidingöloppets arrangemang