VTSS Kungsholmen

Den virtuella Terrängseriens tredje lopp är Kungsholmen (Stockholm) runt som är 8,7 km.

Din utmaning blir att springa etappen (Stravasegmentet) så snabbt du kan, närsomhelst under den kommande veckan, 4-10 maj.

OBS! Kungsholmen Runt kan springas på lite olika sätt, läs in dig noga på bansträckningen nedan så att du springer rätt sträcka! Klicka dig vidare in under fliken "Banan" här nedan så hittar du både en karta och ett PDF-dokument med bilder och anvisningar om hur du springer banan

OBS! VIKTIGT! Vi rör oss nu, till skillnad från föregående etapper, i stadsmiljö. Det är extremt viktigt att du visar hänsyn till andra löpare, gångtrafikanter, cyklister och bilister. Du får inte äventyra din och andras säkerhet även om du vill springa fort! Vanliga trafikregler gäller och det är inte tillåtet att exempelvis springa mot röd gubbe vid övergångsställen! Ett tips kan vara att välja att springa på tider då det är mindre folk i rörelse!

Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Se vad du kan vinna här:

Deltagandet är gratis. Vårt syfte med detta är att få Stockholm på fötter under en tid då det är viktigare än någonsin att röra på sig.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet:

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil

Ta sikte på Rålambshovsparken. Om du kommer på E4:an så välj avtag 161 vid Stadshagen och fortsätt sedan på Lindhagensgatan ca 10 minuter tills du kommer till rondellen vid Shell. Fortsätt rakt fram i rondellen in på Rålambshovsleden. Du parkerar lämpligast i området runt Pontonjärsgatan alternativt i Mariebergsområdet som ligger söder om parken. Starten för etappen ligger i parkens östligaste hörn, just där strandpromenaden mot Stadshuset börjar.

Med t-bana/buss:

Ta dig till Fridhemsplans T-bana och promenera därifrån till Rålambshovsparken via St Eriksgatan, då kommer du rakt på platsen där etappen startar.

START:

MÅL:

Slutliga resultat VTSS etapp 3, Kungsholmen runt 8,6 km

Notera att resultaten nedan är hämtade från Stravas officiella sammanställning för segmentet i fråga. Om du inte hittar ditt resultat så kan det bero på olika saker men kontakta isåfall oss på info@lidingoloppet.se så får vi kika på varför din sluttid inte syns i denna lista.

Denna veckas priser (8,7 km Kungsholmen Runt):

Snabbaste tjej och kille:

1:a Startplats till valfritt lopp i 2020 års TCS Lidingölopp

Vinnare dam: Emma Bjessmo

Vinnare herr: Tim Robinson

Utlottade priser:

2 par av den officiella Lidingöloppsskon från Saucony (släpps officiellt i juni)

Vinnare dam: Emelie Tillstam

Vinnare herr Jens Paulander

Fotopris: (tilldelas den som fotar sig själv i samband med etapp samt hashtaggar #vtss
1 st Flowpillow Heat från Flowlife
Vinnare: @marie_ruthner
Extrapris 2 st startplatser till Kungsholmen Runt

Vinnare: @ironmaniacs17 och @jakubzzi

Lidingöloppets arrangemang