VTS Halmstad

Den virtuella Terrängserien börjar i södra Sverige och vi besöker städerna Malmö, Göteborg, Kalmar och Halmstad mellan 1-7 juni.

I Halmstad springer vi vid Galgberget och på 5 km-spåret (orange slinga). Start och mål är vid Galgberget, norr om Hallandsgården på Sofiavägen. Spåret är markerat med orange markering. Din utmaning blir att springa etappen (Stravasegmentet) så snabbt du kan, närsomhelst mellan den 1-7 juni. Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Veckans priser hittar du under fliken "Priser" nedan.

Deltagandet är gratis. Vårt syfte med detta är att få Sverige på fötter under en tid då det är viktigare än någonsin att röra på sig.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet (OBS! Det är resultatlistan här på denna sida, fliken nedan som räknas. Inte den s k "overall leaderboard" på Strava.)

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil
Galgberget ligger cirka 5 minuter med bil från Halmstad centrum. Du kör mot lasarettet och tar höger in på Sofiavägen innan sjukhuset. Du kan parkera på Hallandsgården. 5 km spåret börjar lite norr över på Sofiavägen.
Hitta hit med Google Maps

Med buss
Du kan ta flertalet olika bussar från Resecentrum till Halmstad Norra kyrkogård. Därifrån är det en 10 minuters promenad genom bostadsområdet. Planera din bussesa på Hallandstrafiken.

START:

Starten är mitt på Sofiavägen, strax norr om Hallandsgården. Spåret är väldigt bra markerat med tydliga orange skyltar målade/fästa längsmed.

Leden Halmstad

 

MÅL:

Målet är på samma ställe som starten, där spåret kommer ut på Sofiavägen igen.

Halmstad mål

Slutliga resultat VTS etapp 1,  VTS Halmstad - Galgberget

Notera att resultaten nedan är hämtade från Stravas officiella sammanställning för segmentet i fråga. Om du inte hittar ditt resultat så kan det bero på olika saker men kontakta isåfall oss på info@lidingoloppet.se så får vi kika på varför din sluttid inte syns i denna lista.

Detta kan du vinna om du deltar i VTS Halmstad:

Snabbaste tjej och kille på etappen:

Startplats i valfritt lopp under TCS Lidingöloppet 2020

Vinnare herr: Simon Ottosson

Utlottade priser:

1 st elektrisk massagekudde, Flowpillow, från Flowlife

Vinnare: Joakim Larsson

Energipaket från Enervit

Vinnare: Tommy Pålsson

Produkter från Ormsalva

Vinnare: Marcus Ynner

Lunch för 2 på Restaurang Kalervos (från Klövern)

Vinnare: Dag Söderlund

Giveaway-paket från Klövern

Vinnare: Andreas Lundh

Presentkort på 500 kronor från Stadium

Vinnare: Philip Järpehag

Fotopriser (till bästa bild från veckan):

1 par av den offiella Lidingöloppsskon från Saucony (levereras i mitten av juni)

Vinnare: @marcus_ynner

Samtliga vinnare kommer att kontaktas av TCS Lidingöloppet via Strava. OBS! Säkerställ att du har en öppen Stravaprofil så att vi kan skicka meddelande till dig.

Lidingöloppets arrangemang