VTS Göteborg - Skatås

Den virtuella Terrängserien börjar i södra Sverige och vi besöker städerna Malmö, Göteborg, Kalmar och Halmstad mellan 1-7 juni.

I Göteborg (även kallat Sveriges framsida) springer vi i Skatås och dess milspår. Start och mål är vid Skatås motionscenter, vid den stora tavlan. Du följer grön markering. Din utmaning blir att springa etappen (Stravasegmentet) så snabbt du kan, närsomhelst mellan den 1-7 juni. Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Veckans priser hittar du under fliken "Priser" nedan.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet (OBS! Det är resultatlistan här på denna sida, fliken nedan som räknas. Inte den s k "overall leaderboard" på Strava.)

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil
Skatås motionscentrum ligger mellan Härlanda tjärn och Delsjön, cirka 10 min med bil från centrala Göteborg. Skatåsvägen 25.
Google Maps - Skatås motionscentrum

Med buss
Närmaste hållplats är Welandergatan.

Mer info om Skatås och dess utbud, kika in här.

START OCH MÅL:
Start- och mål är på samma plats i Skatås, vid nedan stora tavla. Följ grön markering.

Skatås start och mål

Här kommer resultatet för veckans etapp presenteras efter att den avslutats.

Priser för denna etapp kommer skänkas av Lidingöloppet, Klövern, Saucony och Flowlife, exakt lista på priser meddelas inom kort.

Lidingöloppets arrangemang