VTS Gävle - Kungsbäck

Den virtuella Terrängserien avslutar i norra Sverige och vi besöker städerna Uppsala, Falun, Gävle och Umeå mellan 15-21 juni. 

I Gävle springer vi i Kungsbäck och Femman. Start och mål är vid Kungsbäcks motionsområde. Spåret är markerat med röda skyltar. Din utmaning blir att springa etappen (Stravasegmentet) så snabbt du kan, närsomhelst mellan den 15-21 juni. Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Veckans priser hittar du under fliken "Priser" nedan.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet (OBS! Det är resultatlistan här på denna sida, fliken nedan som räknas. Inte den s k "overall leaderboard" på Strava.)

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil:

Om du utgår från Gävle C så åk rakt söderut på Drottninggatan tills du kommer till Hamntorget. Ta dig via Fältskärsleden och Strömsbrovägen till Staketgatan. Fortsätt på denna i ca 1 km och sväng sedan vänster på Västra Vägen. Fortsätt på Kvarnbron och ta sedan vänster till Kungsbäcksvägen. Fortsätt ca 2 km

Med kollektivtrafik:

Ta buss 41 (mot Sandviken Valsargatan) från Gävle Centralstation till Gävle Gustavsbro. Därifrån är det ca 1 km promenad till Kungsbäck.

START OCH MÅL:

Start och mål för femman i Kungbäcken ligger precis vid Kungsbäcksvägen vid de blåa startskyltarna, se nedan. Banan ska springas motsols, du startar med andra ord med att springa norrut.

Gävle start mal

Slutliga resultat VTS etapp 3, VTS Gävle - Kungsbäck

Notera att resultaten nedan är hämtade från Stravas officiella sammanställning för segmentet i fråga. Om du inte hittar ditt resultat så kan det bero på olika saker men kontakta isåfall oss på info@lidingoloppet.se så får vi kika på varför din sluttid inte syns i denna lista.

Följande personer har vunnit priser under VTS Gävle.

Snabbaste tjej och kille på etappen:

Startplats i valfritt lopp under TCS Lidingöloppet 2020

Vinnare dam: Ida Gille

Vinnare herr: Pontus Westin

Utlottade priser:

Energipaket från Enervit

Vinnare: Per Kaunitz

Flowmat från Flowlife

Vinnare: Katarina Larsson

Produkter från Ormsalva

Vinnare: Anna Åkesson

Giveaway-paket från Klövern

Vinnare: Teres Åkerman

Presentkort på 500 kronor från Stadium

Vinnare: Göran Lindqvist

5 st startplatser till Lidingöloppet on Tour i Gävle 2021

Vinnare: Mauricio Saravia Ekedahl, Håkan Durmér, Magdalena Särkioja, Sara Wolmer, Anna Hånell

Fotopriser (till bästa bild från veckan):

1 par av den offiella Lidingöloppsskon från Saucony (levereras i början av augusti)

Vinnare: Per Kaunitz

Alla vinnare har eller kommer att kontaktas av Lidingöloppet.

 

Lidingöloppets arrangemang