VTS Kalmar

Den virtuella Terrängserien börjar i södra Sverige och vi besöker städerna Malmö, Göteborg, Kalmar och Halmstad mellan 1-7 juni.

I Kalmar springer vi i Stensö och det vackra 5,5 km-spåret. Start och mål ligger på Stensö Campings område.

Din utmaning blir att springa etappen (Stravasegmentet) så snabbt du kan, närsomhelst mellan den 1-7 juni. Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Veckans priser hittar du under fliken "Priser" nedan.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet (OBS! Det är resultatlistan här på denna sida, fliken nedan som räknas. Inte den s k "overall leaderboard" på Strava.)

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil
Stensö ligger cirka 5 min med bil söder om Kalmar. Spåret har start och mål utmärkt från Stensö Camping.
Stensövägen 100 - Google Maps

START:

Starten ligger i den östra delen av Stensö Camping. Håll utkik efter skylten nedan!

Stensö start

Stensö 2

MÅL:

Efter att du passerat campingen och sprungit längsmed Stensö kanal så tar du åter söderut. Målet ligger ett 50-tal meter norr om startplatsen.

Stensö mål

Här kommer resultatet för veckans etapp presenteras efter att den avslutats.

Priser för denna etapp kommer skänkas av Lidingöloppet, Klövern, Saucony och Flowlife, exakt lista på priser meddelas inom kort.

Lidingöloppets arrangemang