VTS Malmö - Bokskogen

Den virtuella Terrängserien börjar i södra Sverige och vi besöker städerna Malmö, Göteborg, Kalmar och Halmstad mellan 1-7 juni.

I Malmö springer vi i Bokskogen och en 10 km slinga där. Svart/vit markerad. Start och mål är strax öster om parkeringen norr om de små sjöarna vid Jaktpaviljongen. Spåret är markerat med svart/vit markering. Din utmaning blir att springa etappen (Stravasegmentet) så snabbt du kan, närsomhelst mellan den 1-7 juni. Vi samlar resultaten och skapar en resultatlista när veckan är slut där fina priser står på spel. Veckans priser hittar du under fliken "Priser" nedan.

Håll avståndet till andra löpare såväl i sid- som i djupled så riskerar vi inte onödig smittspridning!

Nedan finner du det aktuella stravasegementet (OBS! Det är resultatlistan här på denna sida, fliken nedan som räknas. Inte den s k "overall leaderboard" på Strava.)

Svart/Vit markering

 

Du behöver registrera dig på Strava, antingen på nätet eller via mobilapp och söka upp Lidingöloppets klubb på Strava och bli medlem. När du är registerad, och medlem i klubben blir du per automatik deltagare i VTSS och kan vara med och tävla om priserna. Läs mer om hur det fungerar här

Med bil
Bokskogen ligger 15 minuters bilfärd från centrala Malmö.
Från Yttre Ringvägen (E6/E20/E22) svänger du av in på Sallerupsvägen som sen övergår efter första rondellen till Malmövägen. Från Malmövägen svänger du av in på Torupsvägen och kör cirka 2 km tills du ankommer till Torups friluftsgård. (Torupsvägen 488, Bara)
Hitta hit genom Google Maps

Parkera vid Dansbanevägen som ligger närmast starten på 10 km. Där finns en informationstavla med karta som beskriver områdets alla motionsspår. Du ska följa svart/vit markering för 10 km.

Med buss
Med Skånetrafikens regionbuss 148 tar du dig hit från Malmö.

Mer info om Bokskogen och dess utbud, kika in här.

START:

Starten för milslingan ligger norr norr om de små sjöarna, precis ovanför den s k Jaktpaviljongen.

MÅL:

Spåret avslutas när du kommer ut på Hyby Grindväg, du behöver alltså inte fortsätta tillbaka hela vägen till startplatsen.

Här kommer resultatet för veckans etapp presenteras efter att den avslutats.

Priser för denna etapp kommer skänkas av Lidingöloppet, Klövern, Saucony och Flowlife, exakt lista på priser meddelas inom kort.

Lidingöloppets arrangemang