Ultrakombon - en utmaning över det vanliga

Lidingöloppet presenterar tillsammans med STARK Magasin en utmaning över det vanliga.

STARK och Lidingöloppets Ultrakombo –  är för alla er som tycker att cykla 63 km eller att löpa 50 km inte är tillräckligt utan tycker att man inte pressat sig fullt ut om man inte genomför båda loppen under samma helg. 

För att genomföra Ultrakombon ska ni alltså cykla Lidingöloppet MTB 63 km den 5:e maj och springa Lidingöloppet Ultramarathon 50 km den 6:e maj 2018. En prestation utöver det vanliga för atleter utöver det vanliga.

När du på söndagen går i mål efter 50 km löpning så får du, utöver publikens jubel, även ta emot Lidingöloppets Ultrakombons finisher-tröja. En tröja du inte behöver oroa dig för att alla i löpargruppen äger. 

Hur anmäler jag mig till Lidingöloppets Ultrakombo?

Du gör en anmälan för Lidingöloppet MTB 63 km samt en anmälan för Lidingöloppet Ultramarathon 50 km. När du gör dessa anmälningar så finns det en ruta du klickar i om att du kommer genomföra Lidingöloppets Ultrakombo, detta så vi får en uppfattning av antalet finisher-tröjor vi behöver ta fram.

Det räcker alltså inte att anmäla sig till ett av loppen och klicka i rutan att du ske genomföra Ultrakombon utan det krävs att du gör en anmälan var på respektive lopp. 

Till Lidingöloppet MTB:s anmälan>>

Till Lidingöloppet Ultramarathons anmälan>>

Lidingöloppet Vårmilen arrangeras i samarbete med