Dra ihop kompisgänget och spring Vårmilen

Den 6 maj har du möjlighet att tillsammans med 4 av dina bästa kompisar delta i vårens vackraste millopp. Anmäler du 4 personer får du den 5:e startplatsen utan kostnad.

När du letar efter ett mål för vinterns träning är Vårmilen den perfekta moroten och som med så mycket annat är löpning något som är bäst när man gör det med sina vänner. Vi erbjuder av den anledningen den sociala dealen där man får betala för fyra anmälningar när man anmäler fem stycken samtidigt. Alltså anmäl fem stycken personer och betala enbart för fyra stycken.

”Ett av Stockholms vackraste millopp”  ”Bra uppstart på löparsäsongen” 

Loppet den 6 maj bjuder på 10 km i skön terräng med alla tillbehör som ett lopp ska ha: Trevliga funktionärer, härlig publik, vätskestationer m.m. Vid start- och målområdet är det full fart med olika aktiviteter, en butik, barnaktiviteter och härlig stämning.

För att ta del av det här erbjudandet går ni in på anmälningssidan och väljer laganmälan. Där fyller ni sedan i alla uppgifter för alla 5 personer. För varje person är det sedan en summa avdragen som summerar upp till den fria startplatsen nr 5.

Ta nu chansen att ta del av folkfesten under Vårhelgen som är det sociala sättet att kicka igång säsongen med. Till anmälan  »

Lidingöloppet Vårmilen arrangeras i samarbete med