Tips på träningsmat

2017-02-17

Kan du ibland undra vad som är bra att äta i samband med ett träningspass? Här hittar du tips hur du kan tänka kring maten.

Läs mer »

Boenderbjudande

2017-02-16

I samband med Lidingöloppets Vårhelg så har vår partner Rönneberga tagit fram ett schysst boendepaket för dig som deltar i loppet.

Läs mer »

Tina Forsberg - Ultraambassadör

2017-02-24

Tjusningen med löpning är något som många människor har funnit och ofta så löps det en mil eller max två åt gången. Men sen så finns det de där personerna som inte nöjer sig med att springa en mil eller två utan deras ögon är fästa vid horisonten och nyfikenheten om vad som finns där bakom gör att det enda alternativet är att fortsätta springa.

Läs mer »

Ultrakombon - en utmaning över det vanliga

2017-04-11

Lidingöloppet presenterar tillsammans med STARK Magasin en utmaning över det vanliga.

Läs mer »

Innehåll vätskekontroller

2017-04-03

När du springer hos oss passerar du ett antal välfyllda vätskekontroller. Vid dessa finner du:

Läs mer »

Frågor och svar om Enervit

2017-04-03

Under Lidingöloppets vårhelg serveras sportdryck från Enervit. Se en sammanställning av de vanligaste frågorna om just Enervit.

Läs mer »

Dra ihop kompisgänget och spring Vårmilen

2017-02-16

Den 6 maj har du möjlighet att tillsammans med 4 av dina bästa kompisar delta i vårens vackraste millopp. Anmäler du 4 personer får du den 5:e startplatsen utan kostnad.

Läs mer »

Så hjälper 2XU dig mot dina mål

2017-02-24

Vad ska man tänka på när man väljer kläder och på vilket sätt kan kläderna hjälpa mig i träningen? 2XU, klädesmärket med fokus på kompression ger tips varför just kompressionskläder är träningskroppens bästa vän.

Läs mer »

Lidingöloppet Vårmilen arrangeras i samarbete med