Ta dig till TCS Lidingöloppet

Ta dig till TCS Lidingöloppet
Ta dig till TCS Lidingöloppet

Parkeringsmöjligheterna är begränsade och trafiksituationen ute på Lidingö är ansträngd under TCS Lidingöloppshelgen, därför rekommenderar vi samåkning av alla slag: tåg, buss eller bil. Cykel är ett smidigt alternativ, men vi misstänker att dina ben kanske är lite väl möra efter 30 km löpning.

TCS Lidingöloppet erbjuder i samarbete med Keolis gratisbussar från t-bana Ropsten till Lidingövallen - smidigt och enkelt!

Fr o m 2018 tar Lidingöloppet ut p-avgift som ett led att ytterligare minska biltrafiken och uppmuntra fler att välja våra gratisbussar. Parkeringsavgiften är 60 kr, hälften av avgiften skänker du till Cancerfonden.

Parkering är endast tillåten på ytor anvisade av Lidingöloppet.

Från Ropsten följer biltrafikanter gul skyltning, samt anvisningar från polis och trafikvakter. Ett alternativ är att parkera i Ropsten och därifrån åka TCS Lidingöloppets gratisbussar till och från Lidingövallen.

Klicka här för att se var Lidingövallen ligger »

Samåkning
Har du plats över i bilen eller vill du åka med i någons bil? I Skjutsgruppen kan chaufförer och passagerare hitta varandra. 
Klicka här för att komma till Skjutsgruppen »
(Sök på Lidingövallen)

Bilkö vid Lidingövallen
Korsningen Lidingövallen-Grönstavägen. Få gillar att sitta i bilkö, så snälla, samåk eller ta gratisbussen till TCS Lidingöloppet!

Läs även om...

Kör rätt på Lidingö

Vi vill verkligen rekommendera att du tar bussen ut på Lidingö. Behöver du ta bilen, så försök samåka med andra. För att försöka minska köerna och skapa ett bättre flöde i bil-och busstrafiken, ber vi dig följa de här rekommendationerna så att trafiken flyter så smidigt som möjligt. 

Läs mer »

För dig som bor på Lidingö

Vi vet att trafiksituationen är ansträngd på Lidingö under TCS Lidingöloppet. Vi arbetar ständigt med olika trafiklösningar för att minska bilköerna. Följande information om trafikändringar, avstängningar mm kan vara bra att ta del av för dig som bor på Lidingö.

Stort tack för din förståelse!

Läs mer »

TCS Lidingöloppsveckan arrangeras i samarbete med