Övriga Samarbetspartners

Runacademy
Vi har löpargrupper på 45 orter i hela Sverige och erbjuder även löpcoaching online via vår medlemssida där du hittar träningsprogram, över hundra olika pass, instruktionsvideor och mycket mer.  Vi arrangerar dessutomlöpteknikkurser, personlig löpcoachning, företagsträning och anordnar löparläger och resor.

Runacademy grundades av Petra Kindlund hösten 2013 på Södermalm i Stockholm. Idag är det över 5000 löpare som tränar med oss varje år och vi har över 200 ledare. Vi är även en idrottsförening som gör att alla våra medlemmar också kan tävla för Runacademy IF.Vårt syfte är att sprida löparglädje och få fler att lära sig hur löpningen kan bli roligare. Till oss är alla välkomna att vara med!

 

 

Oras Group är Nordens marknadsledande leverantör av köks- och tvättställsblandare, samt duschprodukter, med huvudkontor i Finland. Företaget var ett av de första i världen med att lansera elektroniska blandare redan för trettio år sedan. Oras SMART är den nya generationen beröringsfria blandare som har inbyggd Bluetooth-teknik och kan justeras och övervakas i Oras App. En beröringsfri blandare kan minska förekomsten av bakterier med upp till 98 %, samt spara upp till 50% av vatten- och energiförbrukningen (jämfört med en traditionell ettgreppsblandare). Under årets loppmånad kan du fylla din vattenflaska från Oras blandare på Vallenområdet.

Bara Vanlig är löpargruppen för personer med funktionsvariation som växte till en liten folkrörelse. Allt startade 2016 på Hellasgården där Niclas började springa med sin dotter. Fler och fler fick höra om den glädje och gemenskap som genomsyrade träningarna och löpargruppen består idag av drygt 20 löpare per tillfälle. Idag växer Bara Vanlig i snabb takt och har löpargrupper på 10 orter i Sverige. Målet är att vara rikstäckande 2021 och däribland finnas på Lidingö och ha verksamhets på Lidingöloppets arena årets runt.

 

 

Generation Pep är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. Kronprinsessparet är initiativtagare till Generation Pep som tillsammans med aktörer från hela samhället vill driva ett ambitiöst och långsiktigt folkhälsoarbete med barn och unga i fokus.

Generation Pep arbetar för att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Lidingöloppet är en del av Generation Peps folkrörelse för barn och ungas hälsa. En folkrörelse där nätverk av organisationer och privatpersoner aktivt ställer sig bakom GenPeps vision och som vill vara med och bidra till att förverkliga den.Racefox
 är ett företag sprunget ur forskning på KTH och Swedish Institute of Computer Science. Racefox analyserar dina rörelser och berättar i realtid hur du effektiviserar din löpning. Du blir snabbare och minskar risken för skador på samma gång. Effekterna av Racefox Run märks redan efter fyra träningspass - och det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en mera erfaren löpare. Racefox Run anpassar träningen till just din nivå. Genom ett smartbälte och en app till din smartphone kommer du igång på några minuter.

Access Rehab driver specialistkliniker för idrottare. På klinikerna arbetar naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster, idrottsmassörer och personliga tränare i team för att kunna hjälpa dig som är aktiv på bästa sätt efter dina behov. Som samarbetspartner till Lidingöloppet kommer Access Rehab finnas på plats för konsultation och en kortare idrottsmassage efter målgång, till förmånligt pris. Vi håller till i idrottshallen i Bo Skola under Lidingöloppet. Bo skola ligger längs Grönstavägen, mellan Lidingövallen och Grönsta gärde. Välkommen!

 

YellowLine Leverantör Lidingöloppet

Yellow Line AB grundades 1982 och är idag en av Stockholms större leverantörer av tält-, och evenemangsutrustning. Företaget har hyrt ut tält, läktare, scener, podier, säkerhetsavspärrningar mm. till många av stadens större evenemang. Tack vare god insyn i branschen och förståelse för de flesta typer av evenemang kan företaget snabbt och enkelt hitta rätt lösningar utifrån specifika önskemål.

 

Stockholm Business Region har till uppgift att utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Målet är att göra Stockholm till Europas ledande hållbara tillväxtregion. 
Samarbetet mellan TCS Lidingöloppet och Visit Stockholm skall vi på lång sikt öka antalet internationella deltagare.

European Athletic Association
Lidingöloppet är en del av European Athletic Association

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med