Media Partners

Runner's World Lidingöloppet Mediepartner

Runner’s World
är Sveriges största tidning för löparintresserade. Här och på vår hemsida hittar du allt från inspirerande reportage och personporträtt till handfasta träningsråd och vägledande tester av löparprylar. Runner’s World utkommer 12 gånger per år och varje nummer har ca 100 000 läsare. Mer om oss, prenumerationserbjudanden och det senaste från löparvärlden hittar du på vår hemsida.
 
Clear channel

Clear Channel är Sveriges ledande mediebolag inom utomhusreklam med cirka 90 anställda. Genom snabba budskap, ett tydligt formspråk och i en miljö där människor rör sig, är vi det enda mediet som når alla målgrupper. Clear Channel är ett modernt och hälsosamt företag som både vill att vår personal och våra kunder rör på sig, utomhus. Genom Lidingöloppet får vi både rörelse och vara utomhus.


BIFIRM är firman bakom ett annonssystem som automatiskt känner av förändringar på en webbplats, producerar annonser, upphandlar media & lägger ut annonserna i medier på sekunder. Medieutrymme köps utan mänsklig inblandning på världens annonsbörser, Facebook & Instagram
 

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med