Officiell Mediepartner

Runner's World Lidingöloppet Mediepartner

Runner’s World
är Sveriges största tidning för löparintresserade. Här och på vår hemsida hittar du allt från inspirerande reportage och personporträtt till handfasta träningsråd och vägledande tester av löparprylar. Runner’s World utkommer 12 gånger per år och varje nummer har ca 100 000 läsare. Mer om oss, prenumerationserbjudanden och det senaste från löparvärlden hittar du på vår hemsida.

rixfm_logga2

RIX FM är en Sveriges största radiostationer, varje dag lyssnar ca 1,2 miljoner unika lyssnare. På RIX FM, hittar du även Sveriges populäraste morgonprogram -  Roger, Laila & RIX MorronZoo som varje dag väcker lyssnarna med Zoo-kompisar som Felix Herngren, Markoolio, Peter Settman, Hasse Aro med flera.

Tidigare år har flera av RIX FM’s programledare, bl.a Marko ”Markoolio”Lehtosalo, lycktas med att genomföra Lidingöloppet.  Just i år försöker RIX MorronZoo’s egna Sebastian ”Basse” Widman med bedriften att genomföra En Svensk Klassiker. Vasaloppet och Vätternrundan är avklarat. Nu ser vi fram emot både Vansbrosimmet och Lidingöloppet.

Här kan du lyssna på RIX FM: https://www.ilikeradio.se/rixfm
 
Clear channel

Clear Channel är Sveriges ledande mediebolag inom utomhusreklam med cirka 90 anställda. Genom snabba budskap, ett tydligt formspråk och i en miljö där människor rör sig, är vi det enda mediet som når alla målgrupper. Clear Channel är ett modernt och hälsosamt företag som både vill att vår personal och våra kunder rör på sig, utomhus. Genom Lidingöloppet får vi både rörelse och vara utomhus.Spider Ads

SpiderAds är ett annonssystem som automatiskt känner av förändringar på en webbplats, producerar annonser, upphandlar media & lägger ut annonserna i medier på sekunder. Medieutrymme köps utan mänsklig inblandning på världens annonsbörser, Facebook & Instagram
 
Officiell mediapartner Rosa Bandet-loppet:


Tara
är tidningen för kvinnan mitt i livet. Här får hon inspiration kring allt från relationer till mode, hälsa, skönhet och personlig utveckling. Tara uppmuntrar de som vill testa sin förmåga och söker nya utmaningar i livet. Till exempel genom att sätta upp ett personligt mål att springa ett motionslopp. Hälsa och motion är två viktiga beståndsdelar i tidningen och Tara vill peppa, inspirera och stötta på alla plan i livet. Därför föll det sig naturligt för Tara att samarbeta med Lidingöloppet.

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med