Officiella Leverantörer

Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en partipolitiskt obunden intresse- och företagarorganisation för människor och företag inom de gröna näringarna. LRF:s omkring 140 000 medlemmar driver tillsammans nästan 70 000 företag och det gröna näringslivet står för lite mer än 4 procent av Sveriges BNP. LRF medverkar till utveckling av företag och företagare med jord, skog, trädgård och landsbygdens miljö som bas, så att de kan förverkliga sina ambitioner om tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft.


Svenskt Kött är mötesplatsen för dig som vill diskutera, inspireras och lära dig mer om svenskt kött och dess mervärden. Vi berättar varför du ska välja svenskt nöt-, gris- och lammkött både när du handlar mat i butik eller äter ute. Vårt uppdrag är att se till att du känner tillit till och har förtroende för svenskt kött och svensk djurproduktion och att ditt förstahandsval är det svenska köttet när du äter kött.

Följ oss gärna på svensktkott.se och på Facebook, Instagram och Youtube. På MyNewsdesk hittar du våra pressmeddelanden.

 
Från Sverige
är ursprungsmärkningen för råvaror, livsmedel och växter som betyder att varan du köper är odlad, född och uppfödd, förädlad, förpackad och kontrollerad i Sverige.
Maten vi äter ska vara god, men också vara producerad under goda förhållanden så att vi kan äta den med gott samvete. I Sverige har vi hög livsmedelssäkerhet som ger trygg och säker mat, bra förutsättningar för odling, världens mest omfattande djurskyddslagstiftningen med låg antibiotikaanvändning och bra arbetsförhållanden.

Följ oss i sociala medier och på frånsverige.se — och titta efter märket när du handlar!

 
Ving
 är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Ving har specialiserat sig på löparresor, och flertalet av hotellen erbjuder digitalt utmärkta löprundor. Genom dessa löprundor kan du även seeda dig till det lopp som du ska springa under Lidingöloppshelgen!


ica
ICA Sverige - Ett av ICAs stora mål är att vara en positiv kraft
i samhället i hela landet året runt. Vi vill också inspirera våra kunder till hälsosamma val i vardagen. Intresset för sund mat och en hälsosam livsstil är större än någonsin och därför arbetar vi vidare med att inspirera kunderna till goda hälsosamma vanor. Med fokus på mat, hälsa och måltider är ICA Sverige den ledande dagligvaruaktören i Sverige.  I våra sponsringssamarbeten fokuserar vi på hälsa i bred bemärkelse, måltidsinspiration samt socialt ansvarstagande. ICA.se


keolis officiell leverantör tcs lidingöloppet
Vi tänker som en resenär
Keolis levererar lokalt anpassad och hållbar stadstrafik. 100 % av vår trafik är fossilfri och på linje 73 har vi ett försök med laddhybridbussar som drivs på el från vindkraft. Med 60 000 medarbetare i 15 länder på fyra kontinenter (varav 6 000 i Sverige) är Keolis en av Europas största leverantörer av kollektivtrafik. Huvudfokus i verksamheten ligger på buss, spårbunden trafik och service.Södergarn Tjugo minuter från Stockholms storstadspuls ligger Södergarn, med slående utsikt över Askrikefjärden. Södergarn ägs av Handelsbanken och fungerar främst som kursgård för bankens medarbetare. Men vi tar även emot externa bokningar för konferens eller fest i vår vackra och rogivande miljö.Bra Bil
är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag. Vi erbjuder verkstadstjänster samt nya och begagnade Volvo, Renault och Dacia. Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel. Vi tror på lite personligare service och hjälper dig förmånligt genom hela ditt bilägande.

Bra Bil uppmuntrar till en aktiv livsstil med fokus på träning, hälsa och miljö för en hållbar framtid. Vi tar bilen när vi måste, men går för egen maskin när vi kan. Allt för att försöka skapa en hållbar framtid tillsammans. För dig, för mig och för nästa generation.Simplus AB – rejäla grejer från Dalarna
Simplus är i beläget i Dalarna med egen produktionsanläggning i Mora. Företaget tillverkar ett brett sortiment av produkter för kosmetik, hälsa och friskvård, enligt GMP för kosmetik och använder i största möjliga mån ekologiska och miljöanpassade råvaror i produkterna. Simplus produkter finns att köpa på apotek, hälsofackhandeln, dagligvaruhandeln och hos välsorterade terapeuter. ORMSALVA är den klassiska svensktillverkade linimentserien. ORMSALVA är det kompletta sortimentet för dig med en aktiv livsstil som hjälper dig att prestera på topp före, under och efter fysisk aktivitet.
flowlife
Flowlife är stockholmsföretaget som tar fram premiumprodukter inom massage och återhämtning. Produkterna är perfekta för dig som vill få kontinuerlig behandling var och när du vill - oavsett om du är elitsatsande eller livsnjutare. Flowlife produkter rekommenderas att användas både innan och efter loppet samt kontinuerligt under träningen.  

Du hittar Flowlifes produkter på EXPOT, i spåret och vid målgången på Grönsta. Läs gärna mer på deras hemsida på Flowlifesweden.com eller följ @flowlifesweden på instragam och facebook!


Racefox
är en löparapp som tar hand om ditt löparjag och utveckling. En röstbaserad och interaktiv coach som utgår från hur du rör dig. Ett smart och effektivt träningsupplägg bakom kulisserna som planerar din träning, leder dig genom passen och ger dig feedback efteråt. Allt du behöver göra är att springa. Du kommer att lära dig springa fortare, längre och undvika skador. Genom ett smartbälte och en app kan du få många roliga träningsupplevelser och nya insikter.

 

På natursköna Lidingö ligger Rönneberga, endast 5 minuter från vätskestationen Hustegaholm. Till oss har människor kommit för att mötas ända sedan 1969. Som gäst njuter du bland annat av egentid i vårt läckra badhus och vällagad mat i restaurang Verandan. Vila trötta ben i våra moderna hotellrum med havsutsikt och vakna utvilad lagom till att frukostbuffén dukas fram.

De natursköna omgivningarna på Lidingö bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, samt återhämtning för dig som precis sprungit Lidingöloppet. Den friska havsluften på Lidingö ingår alltid hos oss. Borta bra, men på Rönneberga bäst. Välkommen!
För bokning klicka här

 

 

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster.

"Klövern är titelsponsor till Lidingöloppet on Tour Powered by Klövern för att på ett aktivt sätt bidra till hälsa och välmående för våra medmänniskor. Motion är en viktig del för både fysiskt och psykiskt välmående", säger Louise Isgren, marknadsansvarig på Klövern.

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Övriga samarbetspartners

Arrangörer