Loppvärd
Titelsponsor Rosa Bandet-loppet:


Cancerfonden

Cancerfonden är en ideell insamlingsorganisation som genom forskningsfinansiering, kunskapsspridning och påverkansarbete arbetar för att fler ska överleva och färre ska drabbas av cancer. Under oktober pågår Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj med fokus på bröstcancer, en av de cancerformer där forskningen tydligt visar att fysisk aktivitet minskar risken att drabbas Att röra på sig minst 30 minuter, de flesta dagar i livet, minskar alltså risken för cancer. Hur du rör dig spelar ingen roll, pulshöjningen är det viktiga. När du anmäler dig till Rosa Bandet-loppet bidrar du till svensk cancerforskning – och höjer pulsen!

 
ica

ICA Sverige - Ett av ICAs stora mål är att vara en positiv kraft i samhället i hela landet året runt. Vi vill också inspirera våra kunder till hälsosamma val i vardagen. Intresset för sund mat och en hälsosam livsstil är större än någonsin och därför arbetar vi vidare med att inspirera kunderna till goda hälsosamma vanor. Med fokus på mat, hälsa och måltider är ICA Sverige den ledande dagligvaruaktören i Sverige.  I våra sponsringssamarbeten fokuserar vi på hälsa i bred bemärkelse, måltidsinspiration samt socialt ansvarstagande. Att i ett och samma evenemang ha förmånen att arbeta med både Cancerfondens frågor och Lidingöloppet ser vi som en fantastisk möjlighet till att bidra till vår målbild om ett hälsosammare Sverige. Anmäl dig du också till årets löparglädje för kvinnor, Rosa-bandet loppet, och gör samtidigt en värdefull insats för svensk cancerforskning.   

De cirka 1 300 butikerna i Sverige drivs av fria handlare i samverkan. ICA Sverige är en del av ICA Gruppen. För mer information om ICA Sverige se icagruppen.se och ica.se

 

Titelsponsor Lidingöloppet on Tour - Powered by Klövern: 

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag med över 400 fastigheter och en total uthyrningsbar yta på nästan 3 miljoner kvadratmeter. Klövern erbjuder sina hyresgäster attraktiva lokaler inte bara i Stockholm, Göteborg och Malmö utan också i en lång rad av starka regionstäder över hela landet, samt i Köpenhamn. Klövern är främst fokuserat på kontor men erbjuder även lokaler för företag och organisationer verksamma inom vård, utbildning och detaljhandel; såväl som inom lager och logistik. Dessutom arbetar Klövern Living med ett antal projekt av bostadsutvecklingskaraktär.

– Att Klövern blir titelsponsor till Lidingöloppet on Tour knyter väl an till vår affärsidé, samtidigt som det ligger i linje med vårt hållbarhetsarbete, där god hälsa – för såväl kunder som medarbetare – är ett naturligt inslag, säger Rutger Arnhult, VD på Klövern.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med