Lidingöloppshelgen

TCS Lidingöloppshelgen – folkfesten för alla

TCS Lidingöloppshelgen är en riktig familjefest. Det händer massor av roliga saker före, under och efter loppen – även för dig som inte springer. Allt från shopping och provsmakning, till lyckohjul och Kids Zone med figurerna Dingo och fjällräven Mickelina. Botanisera bland alla utställare, eller slå dig ner för en bit mat eller dryck på någon av våra serveringar. I Besöksguiden hittar du allt kul som händer under Lidingöloppshelgen.

Heja fram din löpare
Det blir både roligare och lättare att springa när man har en hejarklack längs banan. I Besöksguiden får du tips om de bästa ställena för åskådare. Du kan också följa loppet på våra storbildskärmar. 

Hitta rätt och lätt
Oavsett om du är en ny deltagare i TCS Lidingöloppet eller Lidingöloppsveteran, så kan det vara bra med lite guidning kring vad som gäller innan, under och efter loppet. I Besöksguiden finns kartor och en massa matnyttig information.

Läs även om...

Fjärrbuss

Ta bussen till ditt lopp! Lidingöloppet erbjuder bekväma bussresor som tar dig ända fram till Lidingövallen med hemresa samma dag. 

Läs mer »

Kör rätt på Lidingö

Vi vill verkligen rekommendera att du tar bussen ut på Lidingö. Behöver du ta bilen, så försök samåka med andra. För att försöka minska köerna och skapa ett bättre flöde i bil-och busstrafiken, ber vi dig följa de här rekommendationerna så att trafiken flyter så smidigt som möjligt. 

Läs mer »

För dig som bor på Lidingö

Vi vet att trafiksituationen är ansträngd på Lidingö under TCS Lidingöloppshelgen. Vi arbetar ständigt med olika trafiklösningar för att minska bilköerna. Följande information om trafikändringar, avstängningar mm kan vara bra att ta del av för dig som bor på Lidingö.

Stort tack för din förståelse!

Läs mer »

Husbil/husvagn

Kommer du md husbil/husvagn till TCS Lidingöloppshelgen fyller du i ett formulär.
Du betalar 60kr/dygn för att parkera och du skänker då hälften till Cancerfonden. 

Läs mer »

Lidingöloppshelgen arrangeras i samarbete med