Lidingöloppet 55

Känner du att du inte får nog av att bara springa ett av loppen under Lidingöloppshelgen? Tillhör du dem som kanske har sprungit 30-kilometersloppet några gånger men vill ha något ännu tuffare? Eller kanske är du helt enkelt på jakt efter den ultimata utmaningen? I år har vi lösningen för dig!

Lidingöloppet 55

Lagom till Lidingöloppets 55-årsjubileum så kan vi nu stolt presentera Lidingöloppet 55! Genom att delta i våra tre stora lopp, 15 och 30 km på lördagen och 10 km på söndagen så kan du bli en av våra historiska första deltagare i denna våran egen trippel. En tuff utmaning men inte omöjlig. Och om du fullföljer 55:an så kan du dessutom stolt lämna Grönsta men en av de största och snyggaste medaljer som löpar-Sverige kan uppbringa.

Är du sugen? Tänkte väl det men du, det är bråttom! Endast 55 personer kommer att få chansen att delta i vår första upplaga av Lidingöloppet 55! 50 platser släpps till allmänheten och sedan förbehåller vi oss att själva dela ut 5 st s k wild cards till loppet.

Självklart kommer vi hjälpa dig på vägen. Starttiderna kommer att anpassas för att du skall kunna hinna gå i mål på 15 km-loppet på lördagen och sedan starta på tremilen på eftermiddagen. Det kommer även att finnas en separat 55-depå på Grönsta där du som deltagare kan få återhämtning, påfyllning av energi samt massage m.m via några av våra partners. Och du kommer även att få en snygg t-shirt innan loppen så att publik och övriga deltagare kan se att just du är en av de unika ”55:orna”!

Priset för att delta på Lidingöloppet 55 är 3500 kronor. Visst, det är något dyrare än för att anmäla dig till de tre loppen separat. Men du vill väl inte missa chansen att bli historisk som en av de 55 första som fullföljer Lidingöloppet 55 och dessutom få den unika 55-medaljen som även kommer att numreras? Årets medaljer kommer sålunda att nummersättas 1-55 utifrån den ordning som ni anländer till målet i söndagens Rosa Bandet-lopp.

Vi släppte platserna till Lidingöloppet 55 den 5/6. Först till kvarn gäller!

Startgrupper deltagarna i Lidingöloppet 55 kommer starta i:

För de som deltar i Lidingöloppet 55 spelar tidigare seedningsresultat ingen roll utan alla startar i samma startar i samma startgrupper på de olika loppen.

15 km – startgrupp 1D start 09:40

30 km – startgrupp 4 start 13:00. Det innebär att om man skulle springa 15 km på 2 h så har man fortfarande 1 timme och 20 minuter för återhämtning samt att ta sig upp till Koltorp.

Rosa Bandet-loppet: Startgrupp 2, start 13:40. Tillsammans med de som gör en Kort Klassiker. 

Om du ännu inte är anmäld till något av de tre loppen så gör du så här:

  1. Anmäl dig på länken
  2. Du kommer direkt efter anmälan få bekräftelse för TCS Lidingöloppet 30.
  3. Inom närmaste dagarna kommer du få bekräftelse för TCS Lidingöloppet 15 samt Rosa Bandet loppet.
  4. När det närmar sig loppen så kommer du får 3 stycken startbevis, ett för varje lopp.
  5. Hämta ut tre nummerlappar, ett för varje lopp.
  6. Löp, svettas och le

Om du redan är anmäld till ett eller flera av de tre loppen så gör du så här:

Lidingöloppet 55 är snart fulltecknat, så vi rekommenderar dig att anmäla dig till loppet i länken nedan. Vi kommer därefter att avanmäla dig samt föra tillbaka pengarna för det lopp/de lopp du redan har registerat och betalat för.

Från och den 5/6  kan du anmäla dig till Lidingöloppet 55 HÄR! 

 

Vilka som tilldelas de resterande 5 wild-cards-platserna återkommer vi vill! Har du idéer på någon som skulle kunna passa så hör av er på info@lidingoloppet.se. Vårt första wildcard presenteras inom kort, håll utkik!

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Officiella leverantörer

Övriga samarbetspartners

Arrangörer