Läs även om...

Kom förberedd till Lidingöloppet MTB

Den 7e maj drar MTB-säsongen igång på allvar för oss i Cykloteket Racing Team. Det är då vi kör vår säsongens första tävling- Lidingöloppet MTB.

Läs mer »

Krönika nytt år Calle friberg

Calle Friberg hälsar från Sydafrika där han just nu befinner sig på ett längre läger tillsammans med flickvännen Lisa Nordén

Läs mer »

Lägesrapport från Calle Friberg

Vår ambassadör Calle Friberg har varit i full gång hela sommaren. Läs hans lägesrapport här!

Läs mer »

Calle Friberg hälsar

Läs hälsningen från Calle Friberg med 3,5 vecka kvar till Lidingöloppet MTB

Läs mer »

Så laddar vi för loppet

Isak Strömberg, tränare och sportsligt ansvarig för Cykloteket Racing Team, ger dig de bästa tipsen för att komma så väl förberedd som möjligt till Lidingöloppet MTB

Läs mer »

50 dagar kvar till start

För Cykloteket Racing Team är Lidingöloppet MTB den självklara säsongspremiären och ett viktigt inslag i tävlingskalendern. Isak Strömberg, tränare och sportsligt ansvarig för CRT, ger dig de bästa tipsen för att komma så väl förberedd som möjligt!

Läs mer »

Krönika: Ljus i mörkret

Vi befinner oss mitt i den tid som för många nordiska cykelvänner är som mest osympatisk. En tid då motionärer många gånger väljer bort cyklandet. Och där eliten kämpar hårt på för att samla nödvändiga timmar. Och där längtan efter sommaren är stor.

Läs mer »

Extra lycka

I torsdags samlades ett gäng namnkunniga och entusiastiska MTB-cyklister för att köra ett gemensamt träningspass på Lidingöloppet MTB-spåren. Med Andreas Danielsson i spetsen, utgick de från Tvåhjulsmästarbutiken Maltes på Lidingö och gav sig sedan iväg. 

Läs mer »

Prylträsket

Det är snart dags för ett nytt år och branschens alla varumärken pumpar ut nyheterna med full intensitet just nu. Härligt för alla prylälskare, men också lite skrämmande för nybörjare som upplever att det stora utbudet mest skapar yrsel.

Läs mer »

Så många backar

Ett lopp, flera tusen tävlande. Bland dessa STARKs Bruno Lundgren, med pendlande humör. Från lycka till hybris till avgrunden – som ett långlopp ska vara!

Läs mer »

Krönika: Andreas Danielsson

Jag gillar verkligen inte att skriva sådant som folk i allmänhet redan vet, tillexempel att ”nu är det äntligen vår, eller sommar”. Men ibland är det svårt att hålla sig.

Läs mer »

Krönikan: Vinterträning

Nu är den här - tiden som gör att cykelsporten i Sverige aldrig får chansen att blomma ut på samma sätt som i södra Europa eller på andra platser i världen där snön, kylan och mörkret är ett faktum under alldeles för lång tid av året.

Läs mer »

Krönika: Vad är en bra tävling?

Jag är precis tillbaka ifrån årets sista tävling - ett så kallat Granfondo i Rom, en landsvägstävling med gemensam start över 165 km och drygt 3 000 meters klättring.

Läs mer »

Lidingöloppet MTB arrangeras i samarbete med