Snabba frågor med Nellie Larsson

Inför Lidingöloppet MTB den 7 maj har vi bytt några ord med den entusiastiska och glada Nellie Larsson, CKX/Cykelmagneten . Nellie som 2015 hade ett starkt år och blev 4:a i Långloppscupen och 6:a i Cykelvasan. Hon gör sitt första lopp hos oss och vi ser fram emot hur det ska gå för henne.

Snabba frågor med Nellie Larsson

Tjena Nellie vi hoppas att formen är på uppåtgående och tänkte ställa några frågor till dig inför Lidingöloppet MTB nästa helg

- Vad kul! Ja, nu närmar det sig… spännande!

 Vad ser du fram emot med Lidingöloppet MTB 2016?

- Att det är startskottet på långloppssäsongen och det är såklart otroligt spännande!

Vem ser du mest fram emot att korsa mållinjen före?

- Han har varit brutalförkyld, så det känns ju lite taskigt... men jag säger det iallafall. Min sambo!

Dela med dig av dina bästa tips till motionären eller den som kanske cyklar loppet för första gången

- Som jag förstår av banbeskrivningen så är det många och ganska branta backar att ta sig uppför. Mitt tips är därför att spara lite på krutet, så att benen inte blir tokstumma.

Vad har du för målsättningar med Lidingöloppet MTB och cyklingen 2016?

- På Lidingö hoppas jag vara med och kriga om en pallplats. När det gäller resten av säsongen så är mitt främsta mål att bli en snabbare och starkare cyklist. Lyckas jag med det, så blir det en rolig säsong.

2014 och 2015 har varit bra år för dig. Vilket resultat är du mest stolt över? Känner du att utvecklingen gett dig bra rutin?

- Jag är allra mest stolt över den envisa och hängivna träning som tog mig tillbaka i tävlingsform efter att jag fått mitt andra barn. Jag är också stolt över att att jag hade modet att ta klivet upp i elitklass 2015, vilket visade sig vara ett bra beslut. Jag har utvecklats mycket de senaste åren, eftersom jag tycker det är så brutalt kul att träna och tävla, men jag har mycket kvar att lära och långt ifrån rutinerad.

Tack så mycket Nellie! Vi önskar dig lycka till den 7 maj

Våra sponsorer