Snabba frågor med Johan Landström

Vi tog oss ett snack med Johan Landström, Team Ormsalva, inför Lidingöloppet MTB nästa helg. Johan som är en rutinerad MTB-cyklist med seger i bl.a. Cykelvasan. 

Snabba frågor med Johan Landström

Han cyklar i år för Team Ormsalva som kommer med ett riktigt slagkraftigt lag. Johan gör sitt första lopp hos oss och vi får se ifall rutinen hjälper honom till seger!

Halloj Johan, vi hoppas att formen är på uppåtgående och tänkte ställa några frågor till dig inför Lidingöloppet MTB nästa helg.

- Kul!

Vad ser du fram emot med Lidingöloppet MTB 2016?

- Jag har inte kört loppet innan, men hört mycket gott om det. Så det ska bli riktigt skoj och jag åker dit med höga förväntningar.

Vem ser du mest fram emot att korsa mållinjen före?

- Jag har inte kollat startlistan än så svårt att plocka ut någon speciell. Men som alltid när man står på startlinjen är ambitionen att korsa mållinjen först, oavsett vem som kommer strax efter.

Dela med dig av dina bästa tips till motionären eller den som kanske cyklar loppet för första gången

- Som sagt, jag har inte kört loppet innan och jag är inte heller bekant med terrängen, men med glatt humör kommer man långt.

Vad har du för målsättningar med Lidingöloppet MTB och cyklingen 2016?

- Lidingöloppet MTB blir första långloppet för året så det är alltid svårt att säga vilken nivå jag håller. Men målet är att tävla om de främsta placeringarna. Sedan är det viktigt för mitt nya lag, Team Ormsalva, att vi kan visa att vi kommer för att tävla, inte bara delta.

Du har vunnit bl.a. Cykelvasan och varit stabil topp 10 där. Hur mycket tror du att din rutin hjälper dig den 7:e maj? 

- Självklart ger det gott självförtroende, men jag tror faktiskt att de som kört loppet tidigare har större fördel om man uttrycker det så. Men jag hoppas att jag har fel, det visar sig den 7 maj.

Stort lycka till den 7 maj Johan!

 

 

Våra sponsorer