Intervjuer

Intervjuer
Intervjuer

Här hittar du intervjuer vi gjort med olika kända namn genom åren

Vi har intervjuat intressanta namn sokm deltagit i vårat lopp sedan starten. Det är allt från elitcyklsiter till kända musiker. 

Läs även om...

Snabba frågor med Henrik Öijer

Inför den 7 maj har vi snackat med Henrik Öijer, Falu CK, som är en rutinerad herre och som dessutom driver en välbesökt blogg. Förra året kom han 11 hos oss och det ska bli spännande att se vad han kan göra i år.

Läs mer »

Snabba frågor med Isabelle Söderberg

Ett spännande namn i årets lopp är Isabelle Söderberg, Team Ormsalva, den rutinerade och OS-meriterade landsvägscyklisten. Isabelle är tillbaka i MTB-sadeln och det blir intressant hur loppet går när tävlingshornen kommer fram.

Läs mer »

Snabba frågor med Nellie Larsson

Inför Lidingöloppet MTB den 7 maj har vi bytt några ord med den entusiastiska och glada Nellie Larsson, CKX/Cykelmagneten . Nellie som 2015 hade ett starkt år och blev 4:a i Långloppscupen och 6:a i Cykelvasan. Hon gör sitt första lopp hos oss och vi ser fram emot hur det ska gå för henne.

Läs mer »

Snabba frågor med Johan Landström

Vi tog oss ett snack med Johan Landström, Team Ormsalva, inför Lidingöloppet MTB nästa helg. Johan som är en rutinerad MTB-cyklist med seger i bl.a. Cykelvasan. 

Läs mer »

Intervju med Annie Söderberg

Annie Söderberg är en inbiten cykelfantast och en meriterad tränare som efter sin universitetsutbildning i idrottsvetenskap ägnar all sin tid till cykling och prestationsutveckling. 

Läs mer »

Lidingöloppet MTB i Club Cykel

Den 2 maj var Club Cykel på plats på Lidingö och filmade från loppet. Nu kan du se resultatet av besöket i sin helhet och dessutom höra härliga intervjuer på olika teman.

Läs mer »

Frågor och svar med Rickard Olsson

Vi har tagit oss en pratstund med Rickard Olsson som gör sitt första Lidingöloppet MTB. Rickard berättar lite om sin idrottsbakgrund

Läs mer »

Frågor och svar med Mattias Särnholm

Han är bekant för många genom sina många år i TV-rutan. För oss är han bekant som den multisportande snickaren. Vi har tagit oss en pratstund med Mattias Särnholm 

Läs mer »

Frågor och svar med Angelica Edvardsson och Emmy Thelberg

Vi har ställt några frågor till Angelica Edvardsson och Emmy Thelberg inför Lidingöloppet MTB

Läs mer »

Frågor och svar med Calle Friberg

Vi har tagit oss en pratstund med Calle Friberg som är en av storfavoriterna till segern i årets Lidingöloppet MTB

Läs mer »

Frågor och svar med Jessica Clarén

Vi har ställt frågor till träningsentreprenören Jessica Clarén om hur hon ser på Lidingöloppet MTB 2014

Läs mer »

Frågor och svar med Elit och profiler

Vi har ställt några frågor till några av våra elitåkare och profilåkare. Här kommer svaren från de första två

Läs mer »

Petter cyklar Lidingöloppet MTB

Nu är det inte långt kvar till Lidingöloppet MTB och vi kan nu presentera ytterligare en profilcyklist som kommer delta i vårt premiärlopp.

Läs mer »

Intervju med Room Service grabbarna

När premiären av Lidingöloppet MTB går av stapeln kommer vi ha deltagare med i loppet som ni kanske inte förknippar med cykling lika mycket som ni förknippar dem med något annat. 

Läs mer »

Intervju med meriterade Calle Friberg

I Bilsportsduellen mellan Richard Göransson och Patrik Sandell finns det naturligtvis coacher. Vi har tagit ett snack med Calle Friberg som coachar Richard

Läs mer »

Intervju med STCC-profilen Richard Göransson

Det är inte bara cyklister som kommer befinna sig i cykelsadeln under Lidingöloppet MTB.  I senaste numret av tidningen Bicycle går det att läsa om ”Motorsportduellen” 

Läs mer »

Intervju med Rally-profilen Patrik Sandell

Det är inte bara cyklister som kommer befinna sig i cykelsadeln under Lidingöloppet MTB.  I senaste numret av tidningen Bicycle går det att läsa om ”Motorsportduellen” 

Läs mer »

Intervju med Christian Grahn från The Hives

Första helgen i maj är det som bekant dags för det först Lidingöloppet MTB. Bland alla motionärer och Elit som är med och cyklar har vi några kända namn som kommer till start. Vi har fått chansen att prata lite med Christian Grahn (aka Chris Dangerous) som till vardags är trummis i The Hives.  Han är ett av de namn som många kommer känna igen i premiären av Lidingöloppet MTB.

Läs mer »

Intervju med MTB-proffset Emil Lindgren

Vi har fått oss en pratstund med Emil Lindgren 12:a på MTB-världsrankingen. 

Läs mer »

Intervju med en VM-guldmedaljör

I september avgjordes MTB-VM i Österrike. I sprintfinalen stod Alexandra Engen som segrare och bärgade ett VM-guld till Sverige.

Läs mer »

Lidingöloppet MTB arrangeras i samarbete med