Pga rådande omständigheter måste vi uppmana publik att stanna hemma. Välkommen med era hejarop 2021!

Välkommen till årets upplaga av TCS Lidingöloppet 2020. Viktigt att du som deltar i detta virtuella lopp tar ett stort ansvar för att hålla distans i löparspåret, inte starta i grupper samt stanna hemma om du känner minsta symptom som hosta, snuva, halsont eller feber. Lycka till och tack för att du deltar i TCS Lidingöloppet 2020 detta speciella år - det betyder massor för oss!

Välkommen att springa
världens längsta TCS Lidingölopp 2020
19 september - 18 oktober 2020!

Vi kom inte i mål med vår lösning att springa TCS Lidingöloppet 2020 med slottider men du kan fortfarande komma i mål med ditt Lidingölopp 2020. Vår förhoppning är att du väljer att springa TCS Lidingöloppet 2020 antingen på din egna hemmaplan,
TCS Lidingöloppet@Hemma 2020 eller hos oss på Lidingö, TCS Lidingöloppet@Lidingö 2020.

Vi väntade in i det sista på att få ett godkännande på vår lösning att springa TCS Lidingöloppet 2020 utifrån slottider men tyvärr gick det inte hela vägen. Enligt rådande lag är nämligen hela området innefattande start, bana och mål ett tävlingsområde och vi får inte vara fler än 50 personer på hela detta område. Detta är givetvis jättetråkigt men även om vi inte kom i mål med vår lösning så hoppas vi att du kommer i mål med ditt TCS Lidingöloppet 2020!

Covid 19 ställer krav både på dig och på oss
På grund av Covid-19 och de förbud som råder mot bland annat folksamlingar på mer än 50 personer har Lidingöloppet anpassat arrangemanget för att följa myndigheters och idrottsförbunds regler och riktlinjer. Vi på Lidingöloppet har valt att erbjuda dig möjligheten att genomföra TCS Lidingöloppet 2020, trots att det blir en ganska annorlunda variant av loppet.

Covid-19-anpassningen av Lidingöloppet innebär för dig framförallt att du som deltar i detta virtuella lopp har ett stort ansvar för att stanna hemma om du känner minsta symptom som hosta, snuva, halsont eller feber. Tänk också på att undvika att starta ditt lopp i för stora grupper. Vi fortsätter att hålla distans!

Redan anmälda deltagare har fått information, via e-mail, om vad som gäller för din bokade startplats. Dubbelkolla din skräppost eller hör av dig till oss om du ej mottagit något e-mail.

Nyheter

Hållbart och hälsosamt kött – är det möjligt?
TCS Lidingöloppet 19/9-18/10 2020
måndag, 5 oktober 2020

Hållbart och hälsosamt kött – är det möjligt?

Vill du äta hållbart och hälsosamt behöver man både titta på miljöpåverkan i relation till näringsvärden. Läs mer om hur du kan äta smart för att orka träna mer.

TCS Lidingöloppets elitlopp 26 september – så här följer du loppen
TCS Lidingöloppet 19/9-18/10 2020
tisdag, 22 september 2020

TCS Lidingöloppets elitlopp 26 september – så här följer du loppen

Dags för eliten att inta de klassiska spåren på Lidingö, så här ser elitlördagen ut och så kan du följa loppen live!

Spring världens längsta TCS Lidingöloppet- anmälan är öppen!
TCS Lidingöloppet 19/9-18/10 2020
tisdag, 25 augusti 2020

Spring världens längsta TCS Lidingöloppet- anmälan är öppen!

Vi kom inte i mål med vår lösning med slottider men du kan fortfarande komma i mål med ditt TCS Lidingöloppet 2020! TCS Lidingöloppet kommer i höst att genomföras som en serie virtuella lopp, där du som löpare väljer att springa på din hemmaplan eller på Lidingös banor som är öppna varje dag året runt.

Ord från Generalsekreteraren: Ha tålamod lite till!
TCS Lidingöloppet 19/9-18/10 2020
måndag, 17 augusti 2020

Ord från Generalsekreteraren: Ha tålamod lite till!

Ni är många som väntar på utlovat besked om TCS Lidingöloppet 2020. Vi har arbetat hårt för att kunna presentera både en Hemma-variant och en Lidingö-version, där du kan komma till Lidingö och springa utifrån slottider som vi infört för att hjälpa till att ta ansvar för att inte öka smittspridningen.

Lidingöloppsredaktionen tipsar:
TCS Lidingöloppet 19/9-18/10 2020
måndag, 17 augusti 2020

Lidingöloppsredaktionen tipsar:

Även om vi fortfarande inte vet hur TCS Lidingöloppet 2020 kommer att se ut så handlar det i grund och botten om samma sak: Att springa ett Lidingölopp! I väntan på besked så vill vi inte att du skall förlora fokus på det löparmål du satte i början av säsongen. Eller varför inte sätta ett löparmål nu? Du hinner! Här ger Lidingöloppsredaktionen tips på hur du snabbast kommer i Lidingöloppsform.

Lidingöloppets arrangemang