Så här gör du för att delta i din stad

Är du också sugen på att mäta dina krafter med andra i några av Sveriges bästa och tuffaste terrängspår? Så här gör du för att delta i Lidingöloppet On Tour Powered By Klövern (Digitalt)

1. Anmäl dig till ditt önskade lopp via lidingoloppet.se. Du hittar alla loppen under "Våra Lopp" längst upp på sidan. Kolla ifall just din stad är med och registera dig samt betala din anmälningsavgift. Du får ett bekräftelsemail på att vi tagit emot din anmälan.

2. Studera den aktuella banan, karta m.m finns på sidan för det aktuella loppet. Dubbelkolla också så att du vet hur du ska ta dig till banan samt var start och mål är belägna.

3. Ta dig till den aktuella banan (vägbeskrivning finns under etapp-sidan). Du mäter tiden själv med din klocka eller telefon (läs mer om detta under fliken "Tidtagning"). Säkerställ innan start att du har laddat telefon och/eller klocka ordentligt.

4. Spring den sträcka som anges. Var noga med att starta på den plats som anges under fliken "Start/mål" på respektive ort samt att stoppa din tidtagning när du når platsen för mål.

5. Rapportera in din sluttid enligt någon av alternativen som presenteras under fliken "Tidtagning"

6. När ditt resultat är godkänt så erhåller du digital medalj och diplom från oss per mail.

7. När en tävlingsvecka är avslutad så presenteras resultatlistan samt pristagare för den aktuella veckan på lidingloppet.se under fliken för den aktuella etappen. Herrar och damer redovisas separat.

Våra sponsorer