Medalj & Diplom


* Pga nya restriktioner/rekommendationer från folkhälsomyndigheten kommer medaljerna inte att delas ut i butik, alla som beställt medalj kommer att få dessa hemskickade. Du som beställt medalj för uthämtning i butik behöver inte göra något kring detta, vi kommer att skicka ut mer information via mail senast vecka 49 kring beräknad leverans.

Medalj
Årets motiv heter ”Noshörning” av Carl Milles 1950. Den klassiska medaljen kan köpas till vid anmälan för 100 kr. Medaljen skickas hem eller hämtas i utvalda Stadium butiker. För de löpare som redan var anmälda ingår medaljen i samband med flytt av lopp.

Medaljerna kommer att finnas tillgängliga en tid efter loppet, preliminärt i månadsskiftet november/december. Pga att det länge var osäkert om vi skulle kunna genomföra ett Lidingölopp 2020 har vi avvaktat med beställningen av medaljer. Ur både hållbarhetsperspektiv och med hänsyn till våra ideella ägarklubbars ekonomi. Vi hoppas på förståelse kring detta.

Som tack för att du väntat på din medalj kommer du att få ett erbjudande från vår partner Stadium. Erbjudandet kommer efter anmälan. För att kunna hämta ut din medalj i butik behöver du ha gjort det valet i din anmälan.

Stadium butiker för uthämtning
Stockholm - Barkarby
Stockholm - Drottninggatan
Stockholm - Kungens Kurva
Norrköping - City
Uppsala - Boländerna

Digital medalj
Efter registrerat resultat finns din digitala medalj tillgänglig på Mina Sidor. Den digitala medaljen fäster du på din tex Facebook-profil för att dela med dig av din fantastiska prestation. 

Silvermedalj
Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda silvermedaljer 2020.

Diplom
Diplom i pappersform beställer du vid din anmälan. (50 kr inkl frakt)
Alla deltagare får ett diplom i PDF-format i resultatmailet eller kan laddas ner HÄR efter lopperioden. (gratis)

Priser
Inga priser delas ut 2020.

Lidingöloppets arrangemang