Härlig vårpremiär i Lund

Lidingöloppet on Tour - Powered by Klövern 2018 har haft premiär
Lidingöloppet on Tour - Powered by Klövern 2018 har haft premiär

Den 21 april var det premiär för årets upplaga av Lidingöloppets löparturné. Premiären skedde i vanlig ordning i Lund där ett deltagarrekord sattes. Nytt för året är att fastighetsföretaget Klövern är titelsponsor till Touren.

Skrylleloppet i Lund är ett lopp som funnits med på touren sedan 2011. Årets upplaga genererade ett fint deltagarrekord på strax över 1000 deltagare. Solens strålar gjorde att många fick en fin dag i skogarna runt Skryllegården en bit utanför centrala Lund.
Resultat från loppet går att hitta här >>
Bilder från loppet finns här >>

Nytt för 2018 är att fastighetsföretaget Klövern är titelsponsor till touren. Närhet och engagemang är en central komponent i Klöverns affärsidé. Genom lokalt baserad personal säkerställer Klövern att hyresgästerna får bästa möjliga service och bemötande.

– Att Klövern blir titelsponsor till Lidingöloppet on Tour knyter väl an till vår affärsidé, samtidigt som det ligger i linje med vårt hållbarhetsarbete, där god hälsa – för såväl kunder som medarbetare – är ett naturligt inslag, säger Rutger Arnhult, VD på Klövern.

– För oss är det väldigt positivt att Klövern, som är ett ledande fastighetsbolag och har en stor bredd med närvaro på många orter i landet, blir partner till Lidingöloppet on Tour. Klöverns nätverk, fantastiska engagemang och samhällsansvar går hand i hand med Lidingöloppets ambitioner. Nu får vi möjlighet att lyfta touren ännu mer, säger Lidingöloppets generalsekreterare Tomas Hoszek.

Nu fortsätter turnén runtom i landet och kommande nedslag är:

Göteborg (Näsetloppet) 5 maj

Jönköping 8 maj

Skellefteå (Midnight Marathon) 16 juni

Gävle 18 juni

Trollhättan (Kraftprovet) 20 juli

Svartå (Svartåloppet) 11 augusti

Falun (Stora Stöten Run) 11 augusti

Skövde (Hagenloppet) 11 augusti

Linköping 20 augusti

Uppsala (Kung Björn-loppet) 22 september 

All info om loppen och anmälan hittar du på www.lidingoloppet.se/LLonTour

Lidingöloppet on Tour arrangeras i samarbete med