-

Eventassistent Lidingöloppet - projektanställning

TCS Lidingöloppet är världens största terränglopp och en del av En Svensk Klassiker. Sedan loppet startade år 1965 har de 30 kuperade kilometrarna på gröna Lidingö blivit en tradition för löpare över hela Sverige. Idag arrangerar vi även, utöver TCS Lidingöloppshelgen, lopp under hela året för både bredd- och elitlöpare. Vår vision är att få fler människor att röra på sig – oavsett ålder, kön, bakgrund och förutsättningar. Lidingöloppet ägs och arrangeras av idrottsföreningarna IFK Lidingö Skid- och Orienteringsklubb och IFK Lidingö Friidrott.Tjänsten
Inför TCS Lidingöloppshelgen i september förstärker vi organisationen med en medarbetare inom Eventplanering och Eventgenomförande. Arbetet är tidsbegränsat, från 15 augusti t o m 15 oktober. Möjlighet till förlängning kan uppkomma.

Du kommer dels att arbeta tillsammans med vårt Event- och Projektledarteam kring planering och genomförande av TCS Lidingöloppshelgen i september.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Planering och koordination inför och under byggnation av våra arenor, vilken främst genomförs av externa leverantörer.
  • Hantering av material som våra Huvudfunktionärer behöver för iordningsställande inför loppet, t ex av vätskestationer, väskhantering och sophantering.
  • Mottagande av leveranser på våra arenor och i vårt stora förråd, både före och efter loppet.
  • Viss kvalitetssäkring av arenor och banan.
  • Lösa brådskande uppgifter som alltid uppstår inför, under och efter event.

Du arbetar främst i team och i nära samverkan med Lidingöloppets Event – och Projektledarteam. Du har en hel del kontakt med våra leverantörer och med vår värdkommun och partner Lidingö Stad.

Tjänstens omfattning är heltid. Under TCS Lidingöloppsveckan måste du vara beredd att arbeta mer än en normal heltidsvecka.

Din profil
Vi söker dig som är gymnasieutbildad, eller har pluggat/pluggar några år på högskolan, kanske inom idrotts- eller eventutbildning.

Du har B-körkort och även kunskaper i Office 365.

Självfallet brinner du för motion och träning. Har du jobbat med event, t ex som funktionär på motionslopp eller idrottstävling/matcher, är det en merit.

Dina personliga egenskaper
Du är en positiv person som gillar att ta ansvar för de uppgifter som ligger på ditt bord. Du är serviceinriktad och flexibel. Du är van att kavla upp ärmarna när det behövs, och det kommer att behövas under hela din anställning. Prestigelöshet, social kompetens och engagemang är egenskaper som vi värderar högt.

Lidingöloppet
Utifrån Lidingöloppets mission ”Med naturen som arena utvecklar vi hållbara upplevelser där hälsa, glädje och utmaning står i fokus” kan vi utlova en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Du blir en del av den positiva och framåtdrivna kulturen i organisationen, får arbeta med folkhälso- och hållbarhetsfrågor för ett starkt varumärke och med kommunikation på såväl strategisk som praktisk nivå. Genom långsiktighet, tradition och innovation står Lidingöloppet väl rustade inför framtiden.

Läs gärna mer om Lidingöloppet på www.lidingoloppet.se

Frågor om tjänsten besvaras av Lidingöloppets Generalsekreterare Cecilia Gyldén, cecilia.gylden@lidingoloppet.se.

Du ansöker genom att skicka ditt CV och ett personligt brev senast den 30 juni till ansokan@lidingoloppet.se. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt.

 

Våra sponsorer

tcs TATA Consultancy Services

Huvudsponsorer

Officiell partner

Övriga samarbetspartners

Arrangörer