Med bakgrund utav coronautbrottet så har Lidingöloppet MTB 2020 flyttats in till till Lidingöloppshelgen, sista helgen i september

Loppet kommer att arrangeras som Lidingöloppet MTB Kväll, det kommer alltså vara ett mörkerlopp. Loppet kommer att starta från Koltorps gärde lördagen den 26:e september kl. 19 och kommer sedan i princip följa samma sträckning som det klassiska löploppet som avgjorts tidigare under dagen. Det blir en unik möjlighet att få uppleva det legendariska Lidingöloppsspåret på två hjul, dessutom i mörker. Nedan hittar du information om vad som gäller för just din anmälan.

Jag är anmäld till Lidingöloppet MTB 63 km, vad gäller?
Du har fått ett mejl gällande din anmälan. I mejlet har du fått två valmöjligheter, antingen att flytta din anmälan till Lidingöloppet MTB Kväll den 26:e september eller att skänka din anmälningsavgift till föreningslivet.

Jag är anmäld till Lidingöloppet MTB 23 km, vad gäller?
Du har fått ett mejl gällande din anmälan. I mejlet har du fått två valmöjligheter, antingen att flytta din anmälan till Lidingöloppet MTB Kväll den 26:e september eller att skänka din anmälningsavgift till föreningslivet. OBS: Lidingöloppet MTB Kväll kommer att ha en åldersgräns på 14 år. Är du anmäld till Lidingöloppet MTB 23 km och är under 14 år, vänligen kontakta info@lidingoloppet.se

Jag är anmäld till Lilla Lidingöloppet MTB, vad gäller?
Du har fått ett mejl gällande din anmälan där vi har gett dig tre valmöjligheter som kompensation. Har du inte fått ett mejl utav oss, vänligen kontakta info@lidingoloppet.se.

Jag har ett presentkort till Lidingöloppet MTB, vad händer?
Om du har ett presentkort till vårens MTB-lopp så kommer detta presentkort att kunna användas på Lidingöloppet MTB Kväll. Sista datumet för användning av presentkortet har förlängts till 25 augusti. Har du frågor vänligen kontakta info@lidingoloppet.se.

Har du frågor eller synpunkter om ovan så återkom till oss på info@lidingoloppet.se. Vi finns här för dig och lyssnar självklart på dina synpunkter. Vi hoppas dock att du har förståelse för ändringarna ovan. Hälsan för våra deltagare och vår publik är det absolut viktigaste för oss och därför väljer vi att vidta dessa åtgärder.

Lidingöloppets arrangemang